Svež in hladen zrak čez celo poletje!

Objavljeno: 19. 6. 2023

Pri Kolmanič & Dokl bomo poskrbeli, da bo vožnja vaših jeklenih konjičkov v poletnih mesecih prijetna in brez vročinskih udarov.

Nepravilno vzdrževana klima pa lahko zaradi mikroorganizmov, ki se naselijo v klimatskem sistemu, pomeni tudi grožnjo vašemu zdravju. Življenjska doba vaše avto klime se z rednim servisom znatno poveča. S servisom pa boste prihranili tudi denar, saj pravilno delovanje avto klime zniža porabo goriva in samo obrabo klimatske naprave.

Popolni servis AC Sistema

Poleg polnenja vam v našem prodajno servisnem centru Kolmanič & Dokl ponujamo tudi popolni servis AC sistema, ki zajema izsesavanje in reciklažo hladiva, olja in barvila, vakuumiranje, čiščenje notranjosti sistema, preizkus tesnosti in novo polnitev sistema (hladivo, olje, barvilo) po tovarniških navodilih za vaše vozilo.

Postopek je opravljen v približno 30 minutah.

Po želji pa se lahko dodatno dogovorite tudi za dezinfekcijo sistema, ki bo odpravila neprijeten vonj ob vklopu AC.

>>>PRIJAVA NA SERVIS

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu