Čiščenje in polnjenje klime

Svež in hladen zrak čez celo poletje!

Pri Kolmanič & Dokl bomo poskrbeli, da bo vožnja vaših jeklenih konjičkov v poletnih mesecih prijetna in brez vročinskih udarov.

Avtohiša Kolmanič & Dokl

Naše poslovalnice

Prijava na servis

P.E. Maribor

070 905 410

P.E. Murska Sobota

02 530 46 20

Naši izkušeni strokovnjaki bodo uredili vsako najmanjšo malenkost, ki se tiče vaše klimatske naprave. Klima namreč pravilno deluje le, če zanjo primerno skrbite, jo redno vzdržujete, polnite in pregledujete.

Nepravilno vzdrževana klima pa lahko zaradi mikroorganizmov, ki se naselijo v klimatskem sistemu, pomeni tudi grožnjo vašemu zdravju. Življenjska doba vaše avto klime se z rednim servisom znatno poveča. S servisom pa boste prihranili tudi denar, saj pravilno delovanje avto klime zniža porabo goriva in samo obrabo klimatske naprave.

Popolni servis AC Sistema

Poleg polnenja vam v našem prodajno servisnem centru Kolmanič & Dokl ponujamo tudi popolni servis AC sistema, ki zajema izsesavanje in reciklažo hladiva, olja in barvila, vakuumiranje, čiščenje notranjosti sistema, preizkus tesnosti in novo polnitev sistema (hladivo, olje, barvilo) po tovarniških navodilih za vaše vozilo.

Postopek je opravljen v približno 30 minutah.

Po želji pa se lahko dodatno dogovorite tudi za dezinfekcijo sistema, ki bo odpravila neprijeten vonj ob vklopu AC.

Naša ekipa izkušenih strokovnjakov priporoča, da vašo avto klimo pripeljete na strokovni pregled enkrat letno.
Prijava na servis

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu