Pnevmatike

za obutev vašega jeklenega konjička poskrbimo mi!

Imate dobre pnevmatike? Veste katere so najpomembnejše lastnosti dobrih pnevmatik? ... Ali kdaj se odločiti za nakup novih?

V prodajno servisnem centru Kolmanič & Dokl se zavedamo, da so pnevmatike edini stik vašega avtomobila s trdnimi tlemi, zato vam zagotavljamo popolno strokovno podporo tako pri nakupu, montaži kot tudi pri morebitnem reševanju zapletov.

Naši strokovno uspoobljeni strokovnjaki, vam bodo z veseljem dali kakšen nasvet oziroma vam podali napotke, na kaj morate biti kot kupci novih pnevmatih še posebaj pozorni. Ocenili bodo, ali vaš jekleni konjiček potrebuje novo »obutev« in glede na vaše želje izbrali še najbolj optimlno dimenzijo oziroma velikost pnevmatik. Vemo namreč, da je za eno vozilo ponavadi dovoljenih več različnih dimenzij pnevmatik oziroma platišč, končna izbira le teh pa temelji na sami odločitvi voznika.

Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo končna izbira prava in najbolj optimalna za vas in vaše vozilo. Pnevmatike na vašo željo tudi shranimo.

Avtohiša Kolmanič & Dokl

Naše poslovalnice

Prijava na servis

P.E. Maribor

070 905 410

P.E. Murska Sobota

02 530 46 20

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu