Vsi Mazdini modeli od 1. septembra s 6-letno garancijo

Objavljeno: 17. 5. 2023

Mazda s septembrom prehaja na novo daljšo garancijo za vse modele.

Mazda s septembrom prehaja na novo daljšo garancijo za vse modele. Garancija sedaj znaša 6 let ali 150.000 prevoženih kilometrov (kar nastopi prej). Nova daljša garancija potrjuje Mazdino obvezo k doseganju čim boljše lastniške izkušnje in posledično zadovoljstva naših strank. Visoka raven zadovoljstva in posledično zvestoba kupcev blagovni znamki pa so cilj tudi poprodajnih storitev.

Mazda je znana tudi po zvestih kupcih, saj le-ti čez čas vnovič kupijo novo vozilo, obenem pa ostanejo zvesti tudi Mazdinemu pooblaščenemu servisu. Temu pripomorejo tudi servisni programi za starejša vozila, ki jih lastniki Mazd še posebej cenijo. Dober primer takšne prakse je Mazdin program Fair Service. Znotraj tega programa nudimo posebne pogoje in popuste na dele za vse modele Mazdinih vozil, ki so starejši od pet let.

Verjamemo, da je našim strankam pomembna vsaka storitev, ki jim nudi več stabilnosti in zaupanja. Zato vsem našim strankam nudimo brezplačno Mazdino asistenco. Gre za poseben program pomoči na cesti širom Evrope, ki ga stranki podarimo ob vsakoletnem obisku Mazdinega pooblaščenega servisa (velja za vozila do 10 let starosti). Asistenca deluje 24 ur dnevno, vse dni v letu.

Naš cilj ni zgolj ugoditi stranki ob nakupu vozila, temveč poskrbeti za trajno zadovoljstvo skozi celotno lastništvo vozila. Zato namenjamo tako veliko pozornosti poprodajnim storitvam. Kot prvi v avtomobilski industriji smo uvedli digitalno servisno knjižico. Slednja je pomenila veliko izboljšanje tako za lastnike kot tudi kupce Mazdinih rabljenih vozil. Servisna zgodovina Mazdinih vozil je tako povsem jasna, lastniki lahko vozilo prodajo po višji ceni, kupci rabljene Mazde pa vedno, da ne kupujejo mačka v žaklju.

Izboljšani uporabniški izkušnji prispeva tudi aplikacija MyMazda, ki lastniku omogoča pregled celotne servisne zgodovine vozila, iskanje najbližjega Mazdinega partnerja, dostop do navodil za uporabo in še druge funkcionalnosti, s katerimi sta uporaba in vzdrževanje Mazdinih vozil še priročnejša.

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu