Program Servis 4+

Objavljeno: 21. 3. 2023

Opel vozilo starejše od štirih let, si še vedno zasluži enako pozornost in visoko tehnično storitev kot njegovi mlajši kolegi!

Z našim programom Servis 4+ lahko v naših Opel servisnih centrih z zanesljivim strokovnim znanjem našega osebja vzdržujete svoje vozilo z Oplovo tehnologijo in izvorno originalnimi Opel deli.

Program je na voljo vsem Oplovim osebnim vozilom, starejšim od 4 let od dneva prve registracije, ne glede na to, ali je bila prva registracija v Sloveniji ali v tujini. Program velja samo za vozila v lasti zasebnih strank. Za redno vzdrževanje službenih vozil se obrnite na vaš Opel servisni center za ponudbo za vaše podjetje.

Za večja popravila izberite naše nadomestne dele iz krožnega gospodarjenja: obnovljeni deli predstavljajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo, cene pa so do 50 % nižje z enakimi garancijskimi pogoji kot veljajo za ostale Opel izvorno originalne nadomestne dele.

Ne samo, da boste podaljšali življenjsko dobo svojega avtomobila in prihranili denar, temveč boste z recikliranjem prispevali tudi k ohranjanju naravnih virov.

Naročanje na servis

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu