Opel Vivaro-e je Slovensko e-gospodarsko vozilo leta 2021

Objavljeno: 17. 1. 2022

Lansko leto je potekal že 16. Izbor za slovensko gospodarsko vozilo leta v organizaciji revije Transport & Logistika in revijo Mehanik in voznik.

Izbor, ki ga prirejajo že od leta 2006, velja zaradi svoje dolge zgodovine in uveljavljenosti za najpomembnejšega v slovenskem prostoru.
Nominiranci so bili zastopani v kategorijah Tovornjak leta, Poltovornjak leta, Dostavnik leta, Avtobus leta in kategorija Električno gospodarsko vozilo leta, ki postaja stalnica v izboru. Prav v slednji kategoriji je laskavi naziv E- Gospodarsko vozila leta 2021 prejel Opel Vivaro- e.

Po besedah strokovne žirije, Vivaro-e prepriča s svojo vsestranskostjo in prilagodljivostjo in zmogljivim električnim motorjem.

V prvem delu izbora so za kandidate glasovali bralci obeh revij z elektronskim glasovanjem, v finalnem izboru pa je vozila ocenjevala še strokovna novinarska žirija obeh medijev.

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu