Opel vabi mlade oblikovalce k ustvarjanju edinstvenega koncepta Opel Rocks-e

Objavljeno: 18. 11. 2022

Trajnosten, urban, mobilen.

  • “Vi ga oblikujete. Mi ga izdelamo.” Opel razpisuje oblikovalski natečaj za Rocks-e;
  • Globalno. Mednarodni natečaj na družbenih medijih za študente oblikovanja, mlajše od 27 let;
  • Opel je dostopen: Zmagovalni dizajn bo nemški proizvajalec izdelal kot enkratni primerek.


Opel načrtuje izdelavo posebnega primerka baterijsko električnega Rocks-e SUM (Sustainable Urban Mobility; trajnostna urbana mobilnost). Inovativni Rocks-e je štirikolesnik brez emisij, ki ga lahko v Nemčiji vozijo ljudje, stari 15 let in več, Opel pa zdaj vabi mlade z vsega sveta k oblikovanju koncepta Rocks-e.

Opel je namreč na družbenih medijih lansiral mednarodni natečaj za mlade, ustvarjalne talente za oblikovanje edinstvenega koncepta, ki temelji na dvosedežnem vozilu Rocks-e. Natečaj je odprt za ustvarjalne talente in študente oblikovanja med 18. in 27. letom starosti. Udeleženci lahko oddajo svoje moderne, kul in zelene kreacije na Oplovi spletni strani. Opel bo zmagovalni ideji vdihnil življenje v obliki enkratnega primerka Rocks-e.

Podpredsednik oblikovanja, Mark Adams, je dejal: »Rocks-e Design Challenge je edinstven način, da se mlado občinstvo poveže z Oplom. Natečaj je prav tako priložnost za dodatno ozaveščanje in spoznavanje edinstvenega Rocks-e.”

Zmagovalca bo izbrala žirija Oplovih strokovnjakov in vplivnežev. Mark Adams je tudi osebno vpleten v natečaj preko svojega kanala na Instagramu.

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu