OPEL GRANDLAND X – vse prednosti brez kompromisov!

Objavljeno: 19. 10. 2020

Opel Grandland X je pripravljen na vse pustolovščine.
Navdušila vas bosta vrhunska tehnologija ter osupljivo oblikovanje avtomobila.

OBLIKA

Opel Grandland X bo pritegnil poglede s svojimi izrazitimi »mišičastimi« potezami ter športnim zanosom. Če prisegate na vznemerljivost, lahko za doplačilo izberete elegantno streho v drugi barvi.

Z Opel Grandland X boste uživali tudi na grobih cestah, za kar bodo poskrbeli mehki vrhunski materiali, oblikovanje po meri telesa in izjemno prilagodljiva notranjost.

Dovršena izbira ali drzen nastop – sedaj lahko izberete oblazinjenje in po željah dodajate funkcije, ki vam ustrezajo. Na voljo je panoramska streha ali streha v drugi barvi, usnjeno oblazinjeni sedeži ter volanski obroč in ambientalna osvetlitev (sredinska konzola, sprednja vrata).

Izbirate lahko med privlačnimi 16"—19" platišči iz lahkih kovin ter športnimi diamantno brušenimi 19-palčnimi dvobarvnimi platišči iz lahkih kovin.


INOVACIJE

Pametni prilagodljivi LED žarometi AFL zagotavljajo 30 % boljšo vidljivost kot halogenske luči. Boljša vidljivost bo povečala vašo varnost.

Na voljo je avtonomna generacija sistemov za pomoč vozniku. Za večjo varnost in preverjanje dogajanja v prometu bo Grandland X poskrbel za brezskrbno in udobno vožnjo. Sistem z zvočnim signalom opozori voznika na nevarnosti oz. ovire na cesti. V primeru, da se pešec ali avtomobil preveč približata, bo samodejno zmanjšal hitrost ali povsem ustavil vozilo. Za dodatno varnost voznika in potnikov poskrbijo tudi:

  • sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (z nežnim pomikom volana prepreči, da bi vozilo namerno zapeljalo z voznega pasu oz. trčilo v oviro),
  • opozarjanje na spremembe voznega pasu,
  • opozarjanje na mrtvi kot (ultrazvočni senzorji),
  • sistem s senzorjem za zaznavanje utrujenosti voznika (analizira čas in smer vožnje ter glede na stopnjo motnje poskrbi za opozorilo).

Napredni sistem kamer z vidnim poljem 360° zaznava predmete na vaši poti. Dogajanje je prikazano na zaslonu, zato boste brez težav parkirali in vozili vzvratno. Za enostavnejše parkiranje lahko vključite naprednega parkirnega pomočnika. Grandland X prevzame nadzor nad volanskim obročem, vi pa samo upravljate s stopalkama za plin in zavore.


RAZKOŠJE

Ergonomsko aktivni sedeži in številne možnosti ogrevanja bodo poskrbeli za udobje med vožnjo v hladnejših dneh. Tudi prevoz daljših predmetov odslej ne bo težava, saj se s pritiskom na gumb 514 litrov velik prtljažnik poveča na 1652 litrov.


POVEZLJIVOST

Razširite svoje meje s sistemom IntelliLink Navi 5.0 z integriranim 3D zemljevidom. Pozabite na kable, saj je Opel Grandland X na voljo z induktivnim brezžičnim polnjenjem. Vožnjo lahko popestrite z vrhunskim zvočnim sistemom Denon z 8 HiFi zvočniki.


MOTORJI

Motor, ki ustreza vašim željam – Grandland X je na voljo z bencinskim, dizelskim ali priključnim hibridnim motorjem. Privoščite si dinamično, uglajeno in učinkovito vožnjo. Za optimalen pogon so vsa vozila izdelana iz lahkih materialov.

*Razpoložljivost je odvisna od ponudbe. Za več informacij se obnite na naše zaposlene.

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu