OPEL GOSPODARSKA VOZILA

Objavljeno: 15. 3. 2022

OPEL GOSPODARSKA VOZILA.
NEMŠKO ORODJEZA PRAVE MOJSTRE. TUDI 100% ELEKTRIČNA.
ŽE OD 220 €/mesec (+ddv) z Opel financiranjem

Zanesljivo nemško orodje za prave mojstre. V naši ponudbi Oplovih gospodarskih vozil najdete vse: furgone, dostavnike z dvojno kabino, šasije s kabino, tovarniške nadgradnje in vozila za posebne namene uveljavljenih dobaviteljev.


Opel Combo

COMBO.

Trpežni, nadvse praktični in izjemno vsestranski Combo Cargo z lahkoto prevaža tako potnike kot blago. To je vaš idealni poslovni partner.


Vivaro

VIVARO.

Brezhibna skladnost z optimiziranim delovnim procesom, brezkompromisni značaj in vožnja brez emisij je le nekaj lastnosti novega Vivara-e. Zanesljivo nemško orodje, idealen tako za urbana okolja kot za dolge vožnje, baterije za doseg do 330 km.


Opel Movano

NOVI MOVANO.

Močan in zanesljiv z vrhunskim udobjem za voznika. Na voljo je v izvedbah z različno opremo in ga je možno preprosto prilagoditi vsem vašim zahtevam za poslovanje.


Combo-e

NOVI COMBO-e CARGO.

Novi Combo-e Cargo je povsem električno dostavno vozilo za maksimalno uporabnost povsem brez emisij. Kljub kompaktnemu profilu je Combo-e Cargo izjemno prostoren, saj omogoča prevoz do 4,4 m³ tovora, prostor za tovor pa je možno dopolniti s funkcijami, kot je sistem z odprtino za prevoz daljših predmetov Flex Cargo.


Vivaro-e

VIVARO-e.

Najučinkovitejši in najbolj vsestranski dostavnik v avtomobilski panogi je zdaj povsem električen za vožnjo brez emisij, z energijo baterije lahko prevozi do 330 km, navduši pa tudi z izpopolnjenimi poslovnimi lastnostmi in prilagodljivo nosilnostjo.


Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu