OPEL COMBO LIFE SE JE UVRSTIL MED ŠEST FINALISTOV IZBORA AUTOBEST

Objavljeno: 30. 10. 2018

NOVI OPEL COMBO LIFE SE JE UVRSTIL MED FINALISTE EVROPSKEGA TEKMOVANJA ZA NAZIV “AUTOBEST 2019”. NOVICO JE DANES OBJAVILA ŽIRIJA TEGA PRESTIŽNEGA...

  • Combo Life po mnenju žirije sodi med ‘avtomobile, ki predstavljajo najboljši nakup v Evropi’
  • Prepričljive odlike: novi Oplov model za prostočasne dejavnosti navduši s svojo prostornostjo, vodilnimi tehnologijami in prilagodljivostjo
  • Zgodba o uspehu: Opel je dobitnik številnih nagrad v prestižni mednarodni konkurenci

Rüsselsheim. Novi Opel Combo Life se je uvrstil med finaliste evropskega tekmovanja za naziv “AUTOBEST 2019”. Novico je danes objavila žirija tega prestižnega mednarodnega tekmovanja. Žirijo sestavljajo novinarji iz 31 evropskih držav, ki testirajo nove modele, primerne za osvojitev cenjenega priznanja. Zmagovalec osvoji naziv ‘Najboljši nakup med avtomobili v Evropi 2019’ (Best Buy Car of Europe 2019). Z vstopom v finale se je prilagodljivi model za prostočasne dejavnosti uvrstil med šest najmočnejših kandidatov za zmago. Žirija tekmovanja AUTOBEST ocenjuje različne kategorije vozil, kot so prilagodljivost, oblikovanje in nove tehnologije, pa tudi servisno omrežje, razpoložljivost delov in cena.

Combo pete generacije je zasnovan na povsem novi arhitekturi, nudi veliko prostora, je izjemno vsestranski in praktičen, opremljen je z drsnimi stranskimi zadnjimi vrati na eni ali obeh straneh vozila in je na voljo v standardni (4,4 metra) ali XL različici (4,75 metra), obe pa sta lahko opremljeni s petimi ali sedmimi sedeži. Robustno oblikovanje krasijo značilne Oplove poteze. S svojim značajem in prostornostjo na meji čudeža bo ta zvesti prijatelj poleg družin očaral še marsikoga. Novi Opel Combo Life poskrbi za dobro počutje in prijetno vzdušje z ultra-sodobnimi tehnologijami, ki presegajo tekmece v tem segmentu. Omogoča tudi namestitev treh otroških sedežev drugega ob drugem, vsi trije sedeži v drugi vrsti pa so standardno opremljeni z držali Isofix. Če k temu dodamo še skoraj neskončno veliko možnosti za shranjevanje predmetov, za Opel značilne sodobne sisteme za informacije in razvedrilo, združljive z aplikacijama Apple CarPlay in Android Auto, ter ponudbo živahnih in varčnih bencinskih in dizelskih motorjev z močjo od 56 kW/76 KM do 96 kW/130 KM (poraba goriva[1]: mestna vožnja 4,5–6,9 l/100 km, zunajmestna vožnja 3,8–5,2 l/100 km, kombinirano 4,1–5,8 l/100 km, emisije CO2 kombinirano 108–130 g/km), ki so že skladni z emisijskim standardom Euro 6d-TEMP, je pred nami zares zmagovalna kombinacija.

Combo Life kot Oplov najnovejši tekmovalec v boju za laskavi naslov sledi izjemni Oplovi tradiciji. Proizvajalec avtomobilov s sedežem v Rüsselsheimu je v zadnjih letih osvojil številne nagrade in priznanja v različnih kategorijah prestižnega tekmovanja AUTOBEST:

  • Leta 2007 in 2015 je Opel Corsa osvojila nagrado AUTOBEST in obema generacijama vsestranskega majhnega avtomobila zagotovila naziv ‘Najboljši nakup med avtomobili v Evropi’.
  • Leta 2009 je Opel Insignia prve generacije osupnila žirijo s svojim oblikovanjem in osvojila nagrado DESIGNBEST.
  • Po drugi strani sta Opel Ampera in Opel Ampera-e predstavili možnost do okolja prijazne mobilnosti in obe osvojili nagrado ECOBEST, prva leta 2011 in druga leta 2016.
  • Opel Astra aktualne generacije je leta 2015 osvojila nagrado SAFETYBEST s svojimi trendovskimi IntelliLux LED® matričnimi žarometi.
  • In ker po mnenju žirije Oplovo geslo ‘kiparska umetnost z nemško natančnostjo’ velja tako za modele avtomobilov kot za celotno podjetje, so Oplu leta 2016 podelili laskavi naziv COMPANYBEST.

[1] V skladu s ciklom WLTP izmerjene vrednosti, za primerjavo preračunane v vrednosti NEDC.Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu