Opel asistenca: vaš zanesljivi partner na poti v več kot 40 evropskih državah, 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Objavljeno: 4. 7. 2024

Opel Asistenca zagotavlja celovito pomoč na cesti v več kot 40 evropskih državah, 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Opel Asistenca je vaš zanesljiv partner na cesti, ki vam nudi celovito podporo v primeru težav, ne glede na to, kje se nahajate v več kot 40 evropskih državah.

Zavezani smo, da vam nudimo pomoč 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Naša storitev vključuje hitro posredovanje v primeru okvare ali nesreče, vleko vozila do najbližjega pooblaščenega servisa Opel ter kritje dodatnih stroškov, kot so hotelska nastanitev, organizacija nadaljnjega potovanja in zagotovitev nadomestnega vozila.

Z Opel Asistenco se lahko povsem sprostite, saj vam zagotavljamo hitre in učinkovite rešitve za vsako možno situacijo na cesti. Bodite prepričani, da smo tu, da vas varno pripeljemo do cilja, ne glede na to, kaj se zgodi na poti.

Za več podrobnosti obiščite uradno spletno stran Opel, kjer boste našli dodatne informacije o naših storitvah in možnostih, kako lahko Opel Asistenca še izboljša vašo izkušnjo na cesti.

Več informacij ...

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu