NOVA OPEL MOKKA ZA SLOVENSKI AVTO LETA 2022

Objavljeno: 20. 10. 2021

OPEL SE V IZBORU ZA SLOVENSKI AVTO LETA DO SEDAJ PONAŠA Z DVEMA ZMAGAMA. PRVIČ, JE NASLOV SLOVENSKI AVTO LETA 2007 OSVOJILA OPEL CORSA, OPEL ASTRA...

Izbor za Slovenski avto leta 2022, v organizaciji ključnih slovenskih medijev s področja avtomobilizma, letos praznuje zavidljivo obletnico, saj Slovenski avto leta izbiramo že 30. zapored.

Opel se v izboru za Slovenski avto leta do sedaj ponaša z dvema zmagama.Prvič, je naslov Slovenski avto leta 2007 osvojila Opel Corsa, Opel Astra pa si je pridobila naslov Slovenski avto leta 2016.Med finaliste pa se je v zadnjih 20 letih Opel uvrstil še leta 2000 z Zafiro, leta 2010 z Astro, leta 2011 z Merivo, s Corso pa kar dvakrat - v letih 2015 in 2019. Med letošnjimi kandidati za prestižni naziv Slovenski avto leta 2022 pa je tudi nova OPEL MOKKA.

Slika: Opel Automobile GmbH

Slika: Opel Automobile GmbH

Glasovanje poteka v vseh sodelujočih medijih do vključno torka, 30. novembra, ko lahko za svojega zmagovalnega jeklenega konjička glasujete tudi vi in mu tako pomagate do vstopnice v finalni izbor.

Bralci in poslušalci sodelujočih medijev lahko glasujejo prek spleta ali pa preko tiskanih glasovnic, objavljenih v sodelujočem mediju. V finale se uvrsti pet avtomobilov, vsaka znamka pa lahko sodeluje le z enim modelom. O finalistih glasujejo uredništva sodelujočih medijev, ki glasujejo v skladu z merili izbora: oblika avtomobila, vozne zmogljivosti in lastnosti, funkcionalnost, gospodarnost, varnost, cenovna umestitev in primernost za slovenski avtomobilski trg.

Glasujete lahko tudi preko spletnega obrazca.

Novi Opel Mokki se je v kandidaturi za Slovenski avto leta pridružilo še 14 modelov novih avtomobilov, ki so na trg prišli v letu 2021 in jih je bilo do konca novembra 2021 registriranih najmanj 25 primerkov.

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu