Nova Astra 5 vrat

Objavljeno: 20. 12. 2019

Naša najučinkovitejša Astra doslej z novo generacijo motorjev, ki jih odlikujejo do 21 % manjše emisije CO2 in varčna poraba goriva.

ZUNANJOST

Elegantna, dinamična in inovativna – še bolj osupljiva kot doslej. Nova petvratna Astra navduši z nemško izdelavo, vodilnimi inovacijami v segmentu, kot so IntelliLux LED® matrični žarometi1, čustvenim oblikovanjem in športnim videzom – vse to poudarita nova vrhunska 3D maska in sijajno črni paket1.

ZUNANJOST

NOTRANJOST

Z obilico prostora za noge na zadnji klopi, vrhunskimi sedeži ter udobjem in sodobnim oblikovanjem je po meri izdelana notranjost nove Astre osredotočena na vaše prijetno počutje

NOTRANJOST

NOVE BARVE

Izberite v bogati paleti elegantnih barv, da bo vaša Opel Astra res izstopala.

NOVE BARVE

STREŠNO OKNO

Veliko strešno okno z električnim pomikom1 z vetrno zaščito preprečuje prepih, senčnik pa vas ščiti pred vročino.

STREŠNO OKNO


INTELLILUX LED® MATRIČNI ŽAROMETI

IntelliLux LED® matrični žarometi1 zagotavljajo vidljivost brez bleščanja in ne slepijo voznikov, ki vozijo nasproti – ker se samodejno prilagajajo, lahko vozite z dolgimi lučmi, ne da bi motili druge voznike.

INTELLILUX LED® MATRIČNI ŽAROMETI

VARNOST

Nova petvratna Astra nudi vodilne varnostne sisteme in najsodobnejše tehnično izpopolnjene funkcije, kot so:

  • Opozarjanje na nevarnost naleta1: ta varnostna funkcija s samodejnimi prikazi in zvočnimi opozorili pomaga vozniku, da se izogne naletu ali zmanjša njegove posledice
  • Samodejno zaviranje v sili z zaznavanjem pešcev1,2: sistem3 nadzira dogajanje v prometu pred vozilom in če zazna, da preti trčenje, aktivira zavore.
  • Aktivna pomoč pri ohranjanju voznega pasu1,2: s prikazom in nežnim pomikom v nasprotni smeri opozarja na nenamerno zapuščanje voznega pasu.
  • Sistem za prepoznavanje prometnih znakov1: prepoznava in prikaže omejitve hitrosti in druge prometne znake.

VARNOST

VZVRATNA KAMERA

Varno parkiranje na preprost način. Z vzvratno kamero je vzvratna vožnja prijetna izkušnja brez stresa. Vgrajeni zaslon sproti prikazuje vse, kar se dogaja za vami in vam s smernicami pomaga manevrirati in oceniti razdaljo do drugih predmetov. Nadgradnja na digitalno različico, ki je na voljo s sistemom Multimedia Navi Pro1, prinaša še ostrejši in natančnejši prikaz.

VZVRATNA KAMERA


ERGONOMSKI AKTIVNI SEDEŽI

Poskrbite za dobro počutje z vsestransko nastavljivima ergonomskima aktivnima sedežema1 s certifikatom zveze za zdrav hrbet (AGR2). Ta voznikov in sovoznikov sedež omogočata vrsto nastavitev, na voljo pa so tudi ledvena opora, podaljševanje sedežne blazine in ogrevanje prednjih1 in zunanjih zadnjih1 sedežev. Voznikov sedež lahko nadgradite tudi z masažno funkcijo1, prezračevanjem1 in pomnilnikom vaših osebnih nastavitev.

ERGONOMSKI AKTIVNI SEDEŽI


OGREVANJE

Ogrevano vetrobransko steklo ThermaTec™1 omogoča, da ga preprosto odmrznete in odrosite. Ogrevanje prednjih2 in celo zunanjih zadnjih sedežev2 ter ogrevan volan2 vas hitro ogrejejo v mrzlih jutrih.

OGREVANJE


SISTEM INFOTAINMENT

Vozite pametneje z novo Astro in njenimi odličnimi informativno-razvedrilnimi sistemi, ki vključujejo funkcije za povezave, kot sta Apple CarPlay™1,2 in Android Auto™1,2, uporabo glasovnega upravljanja povezanega pametnega telefona in Bluetooth®3 za prostoročno telefoniranje, pretočno predvajanje in dostop do telefonskega imenika. Apple CarPlay™ je blagovna znamka podjetja Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah, Android Auto™ je blagovna znamka podjetja Google Inc. 2Združljivost in razpoložljivost določenih funkcij sta odvisni od vrste naprave in različice operacijskega sistema. Da preverite združljivost vaše naprave, obiščite naslov www.apple.com ali www.android.com oziroma se obrnite na svojega trgovca z vozili Opel. 3Bluetooth® je registrirana blagovna znamka družbe Bluetooth SIG inc.

SISTEM INFOTAINMENT


ZVOČNI SISTEM BOSE®1

Ta vrhunski zvočni sistem1 spremeni vsako pot v izjemno zabavno izkušnjo. Sedem zvočnikov vse potnike navduši s prodornimi basi in kristalno čistimi visokimi toni.

ZVOČNI SISTEM BOSE®


BREZŽIČNO POLNJENJE

Preprosto odložite svoj pametni telefon¹ v predal z vgrajenim induktivnim polnilnikom2, da brezžično napolnite baterijo.

BREZŽIČNO POLNJENJE

Več informacij na tej povezavi

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu