NAJBOLJŠI V RAZREDU: OPEL GRANDLAND X JE OSVOJIL NAGRADO OFF ROAD

Objavljeno: 11. 7. 2018

Opel Grandland X najboljši avto v svojem segmentu, podelili so mu nagrado "2018 Off Road".

  • Vznemirljiv Oplov SUV: tudi mestni SUV Crossland X je končal na stopničkah
  • Priljubljena družina športnih terencev: Mokka X ima že dve priznanji kot izbira bralcev

PRIDOBI SVOJO PONUDBO

Rüsselsheim. Praktična, z obilico inovativnih tehnologij in s samosvojim značajem prav vsakega od modelov – to je Oplova družina X, ki jo sestavljajo Grandland X, Crossland X in Mokka X. A Oplova družina športnih terencev s pestro paleto odlik ne navdušuje samo uporabnikov, zelo je priljubljena tudi med bralci revij Off Road in SUV Magazin. Po njihovem mnenju na zadnjem glasovanju je športni in obenem elegantni Opel Grandland X najboljši avto v svojem segmentu, zato so mu podelili nagrado 2018 Off Road. Tokrat so lahko bralci favorita prvič izbrali tudi v segmentu 2WD-SUV, Opel Grandland X pa je za sabo pustil kar enajst tekmecev.

Nagrad po izboru bralcev smo še posebej veseli, saj kažejo, da je naš novi Grandland X zelo priljubljen. Novi Grandland X je res pravi izzivalec med športnimi terenci. Odlikuje ga izjemen videz, prinaša napredne tehnologije, kot je nadzor oprijema IntelliGrip, predvsem pa navduši z brezmejnim uživanjem v vožnji,” je povedal Michael Walter, vodja trženja za področje kompaktnih osebnih in lahkih gospodarskih vozil.

A dinamični novinec ni edini Oplov model, ki je prepričal bralce dveh revij. Z elegantnim videzom in možnostmi prilagajanja jih je navdušil tudi Opel Crossland X, ki se je uvrstil na tretje mesto v isti kategoriji kot Grandland X.

Najnovejša člana Oplove družine športnih terencev tako nadaljujeta zgodbo o uspehu, ki jo je med bralci revije Off Road začela Mokka X. Ta robusten avto s štirikolesnim pogonom za ljubitelje pustolovščin je namreč dvakratni zmagovalec v segmentu manjših kompaktnih SUV-jev. Za serijo uspehov zagotovo ne manjka dobri razlogov: vsi trije modeli poskrbijo za uživanje v vožnji in praktičnost, vse to pa dopolnjujejo številne tehnologije in funkcije za večje udobje, kot so opozarjanje na nevarnost naleta, LED žarometi in ergonomski sedeži s certifikatom AGR, zato dobijo kupci izjemno vozilo glede na ceno.

Bralci revije Off Road izbirajo najljubše terensko vozilo in SUV že od leta 1982. Letos so lahko prvič glasovali tudi bralci sestrske revije SUV Magazin. Od sredine marca do sredine maja so ljubitelji terenskih vozil in SUV-jev oddali več kot 43.500 glasov, izbirali pa so med 174 vozili v 12 kategorijah.

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu