Mokka Electric

Objavljeno: 27. 11. 2023

Mokka Electric, zdaj od 24.974 € z upoštevano subvencijo

Opel Mokka-e je električno vozilo, ki združuje eleganten dizajn in visoko učinkovitost.

Opel Mokka-e je vozilo, ki ne sledi le trendom električne mobilnosti, ampak jih postavlja. S tem modelom Opel kaže zavezanost k odgovornemu pristopu do okolja, kar vožnjo naredi ne samo učinkovito, ampak tudi prijetno.

V akcijski ceni jo lahko dobite že za 24.974 € z upoštevano subvencijo.

Preverite ponudbo >>>

Preverite zalogo >>>


Drzna, pristna vizija oblikovanja in tehnologije dobiva svojo končno podobo.

ZUNANJOST: DRŽA IN SORAZMERJA

Nova Mokka-e in njeno oblikovanje utirata pot Oplovi prihodnosti. Vsaka linija in oblina, skladnost silhuete 'crossoverja' in izrazit grafični pečat – vse odraža samozavest. Mokka-e izžareva drznost in izstopa iz množice s samozavestjo in individualnim slogom.

NOTRANJOST: DRZNITE SI BITI DRUGAČNI

Odkrijte prostor, preoblikovan z novimi smernicami nemškega dizajna. Notranjost je povsem digitalno očiščena in zagotavlja novo raven vozne izkušnje, h kateri prispevajo edinstvene kombinacije tkanin, okrasnih elementov in stropnih oblog v skladu z vašim slogom.

INOVACIJA: MATRIČNI LED ŽAROMETI

Prilagodljivi IntelliLux LED® matrični žarometi zagotavljajo odlično vidljivost v vsaki situaciji in vam z zmogljivimi dolgimi lučmi omogočajo udobje in preglednost brez slepljenja drugih voznikov.

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu