Menjava zimskih pnevmatik

Objavljeno: 27. 10. 2022

Takoj, ko vreme zahteva, zamenjajte pnevmatike za zimske

Takoj, ko vreme zahteva, zamenjajte pnevmatike za zimske. Za pnevmatike se zima začne pod 7°C. Letne pnevmatike močno izgubijo oprijem, njihov dezen pa ne more več dobro delovati, zaradi česar veliko lažje pride do zdrsa, ne samo pri prehitevanju ali zavijanju, ampak tudi pri zaviranju.Priprave na zimo se ne ustavijo pri menjavi gum, splača se zamenjati tudi tekočino za pranje stekel, preveriti hladilno tekočino, preveriti stanje akumulatorja, žarometov, zavor in metlic brisalcev.

Ko uporabljate storitev hotela za pnevmatike na enem od naših Opel servisov, bodo naši strokovnjaki poleg profesionalnega skladiščenja preverili stanje vaših pnevmatik, zabeležili globino profila in vas pravočasno obvestili, ko je treba zamenjati komplet pnevmatik.

Če iščete novo zimsko pnevmatiko ali komplet pnevmatik za štiri sezone, pridobite ponudbo naših Opel storitev, ne glede na to, ali iščete pnevmatike prestižnega, srednjega ali nižjega razreda!

Priporočamo preizkušene in kakovostne in nagrajevane pnevmatike znamke Continental, ki jih Opel vgrajuje na nova vozila.

Tako je letos pnevmatika WinterContact TS 870 P dosegla najboljši rezultat med osmimi konkurenti. Posebna zmes pnevmatike zmanjša kotalni upor, porabo goriva in emisije CO2

Naročite se na servis oz. menjavo >>

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu