Menjava letnih pnevmatik in še več ‒ brezhibno v Oplovo pomlad

Objavljeno: 30. 3. 2021

Brezhibno vstopite v Oplovo pomlad in poskrbite za ustrezno izbiro zavor in pnevmatik.
Ne zamudite aktualne ponudbe od 15. marca do 15. aprila!

Brezhibne pnevmatike

Strokovnjaki svetujejo uporabo istih pnevmatik za največ 4 sezone, globino profila najmanj 4 milimetre ter istočasno menjavo vseh pnevmatik. Svetujejo pa tudi, da s 15. marcem zimske pnevmatike zamenjate za letne, saj bodo le tako slednje dobro ohranjene in ustrezno pripravljene za naslednjo zimsko sezono. Izjemno pomembno pa je tudi, da jih ustrezno in pravilno skladiščite.

Pri Oplu vam omogočamo:

  • premontažo pnevmatik – 30 % popusta,
  • varno hrambo zimskih gum.


Brezhibne zavore

Skrb za zavore spada med najpomembnejše vzdrževalne stalnice našega avtomobila. Z rednim in strokovnim vzdrževanjem bo vaš avto ostal varen čuvaj vseh vaših sopotnikov in drugih udeležencev v prometu.

Pri Oplu skrbimo za vašo varnost:

  • popravilo ali vgradnja zavornih nadomestnih delov – 10 % popusta,
  • zavorni elementi – 30 % popusta.


Brezhibno opremljeni za pomlad

Pravi avanturist želi višje in dlje. Tja, kamor z avtomobilom ne more. Želi si napolniti dušo z divjimi kolesarskimi spusti po gozdnih poteh, dolgimi zamahi vesla po brzicah neokrnjene reke.

Pri Oplu ponujamo dodatno opremo:

  • zaščitno korito za prtljažnike že od 43,08 EUR + DDV,
  • nosilec za kolesa Thule že od 72,24 EUR + DDV,
  • prečni strešni nosilec že od 148,62 EUR + DDV.


Brezhibno v Oplovo pomlad

Ponudba velja od 15. marca do 15. aprila

Sončni žarki že vabijo na družinske izlete, romantična popotovanja in dolge cestne avanture. Zavedamo se, da vaše dnevne obveznosti zahtevajo organizacijo celotne družine in prilagajanja nepričakovanim trenutkom, zato dovolite, da skrb za pripravo vašega avta na pomlad prevzamemo mi. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da bodo vaše poti brezhibne, brezskrbne in varne.

*Slike so simbolične. Akcija traja od 15. 3. - 15. 4. 2021. Navedene cene so priporočene maloprodajne cene in se lahko spremenijo brez predhodne najave. Ponudba velja pri vse sodelujočih partnerjih Opel. Wallis Automotive Europe Kft, Szabadság utca 117, 2040 Budaörs, Madžarska.


Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu