Menjava filtra cvetnega prahu

Objavljeno: 20. 6. 2023

Filter za cvetni prah je treba zamenjati vsaj vsaki 2 leti, da zagotovite pravilno delovanje klimatske naprave in dobro kakovost zraka v potniškem prostoru

OPEL Servis 4+ menjava filtra cvetnega prahu


Filter za cvetni prah je treba zamenjati vsaj vsaki 2 leti, da zagotovite pravilno delovanje klimatske naprave in dobro kakovost zraka v potniškem prostoru. Če je kabinski filter zraka iztrošen, lahko čiščenje klimatske naprave le začasno odpravi neprijetne vonjave in ne bo trajno izboljšalo kakovosti zraka v potniškem prostoru.

Za letošnje poletje smo za vaš Opel starejši od 4 let pripravili posebno ponudbo: Servis 4+ menjava kabinskega filtra zraka z aktivnim ogljem po naslednjih fiksnih cenah in modelih, ki vključuje menjavo kabinskega filtra zraka z aktivnim ogljem in bruto plačilo dela*:

Opel Servis 4+ Menjava filtra cvetnega prahu, bruto cene:*

50 €

59 €

Adam

Astra J

Combo D

Cascada

Combo E

Corsa D

Corsa E

Crossland X

Mokka X

Grandland X

Movano B

Insignia A

Vivaro B

Zafira C


Želite dodatne storitve, kot je čiščenje klime ali polnjenje klime? Ali na seznamu ne najdete svojega modela Opel, starejšega od 4 let? Vprašajte trgovca z vozili Opel za ponudbo servisa 4+ za vaš model.


Naročam servis >>


*Ponudba velja od 01.06.2023 do 31.08.2022 ali do preklica na sodelujočih Opel servisih. Ponudba velja za modele Opel, ki so starejši od 4 let od datuma prve registracije in so navedeni v zgornji tabeli. Za model Combo D je na voljo samo standardni kabinski filter zraka.

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu