MAZDA6 KARAVAN – avto, ki ga obožuje cela družina

Objavljeno: 8. 6. 2020

Mazdo6 odlikujejo kakovost, udobje, lahkotno upravljanje, varnost ter napredna tehnologija.

RAZVAJANJE Z IZJEMNO UDOBNO VOŽNJO

Vsestransko zmogljiva in elegantna Mazda6 odlično dopolnjuje vaš aktiven in zahteven življenjski slog. Z oblikovnjem KODO – duša gibanja napredne tehnologije naslednje generacije in razkošne notranjosti se Mazda6 karavan med drugim ponaša s prostronostjo in prilagodljivostjo vsem razmeram. Izlete ob koncu tedna in družinske počitnice bo popestrila udobna vožnja s prezračevanima sprednjima sedežema.

Značilni barvi Soul Crystal rdeča in Machine siva poudarjata Mazdine zrele poteze.


EDINA TEŽAVA BO ZAPUSTITI VOZILO

Mazda6 karavan je kos vsem izzivom. Najnaprednejša tehnologija Skyactiv zagotavlja osupljivo raven občutka povezanosti z vozilom Jinba Ittai. S tehnologijo motorja omogoča hitrejši odziv na ukaz, zaradi česar boste uživali v vodenju, krmiljenju ter prefinjeno udobni vožnji.


PREFINJENOST VOZILA

Vsak sestavni del Mazde6 je zasnovan z namenom zagotavljanja najučinkovitejše možne ravni udobja. Izbrani mat kromirani okrasni elementi in obloge iz japonskega lesa na vratih poudarijo občutek razkošja.


DIH JEMAJOČA MAZDA6 KARAVAN

Mazda6 s štirikolesnim pogonom i-ACTIV AWD omogoča užitek povsod in ob vsakem vremenu. Družinske pustolovščine, podaljšani vikendi daleč od doma in kratke vožnje po mestu bodo odslej nekaj posebnega. Ob prefinjeni ravni oblikovanja KODO – duše gibanja so strokovnjaki ročno oblikovali vsako linijo in oblino vozila, s čimer je Mazda dosegla dovršeno raven zrelosti in elegance.


VRHUNSKI PAKET – PREGLEDNOST, POVEZLJIVOST, VARNOST in ZAUPANJE NA ENEM MESTU

Prepoznavanje prometnih znakov opozarja voznika na pravila in obvešča o pomembnih informacijah. S tem omogoča lažjo osreotočenost na dogajanje v prometu. Sitem za prepoznavanje vozil odslej prepoznava tudi pešce. V primeru nevarnosti trčenja ali pretirane bližine ovir sistem pripravi zavore za hitrejše zaviranje. V kritičnih situacijah pa lahko sistem posreduje tudi s samodejnim zaviranjem. Informiranje o dogajanju na cesti je osrednjega pomena za varnost, zato se boste z Mazdo6 karavanom lahko odzvali hitreje in samozavestno uživali v vožnji.


NAGRADE

Mazdo6 odlikujejo kakovost, udobje, lahkotno upravljanje, varnost ter napredna tehnologija. O izvrstni Mazdini izkušnji pričajo usvojene nagrade in priznanja (reddot design award idr.). Mazdina vizija je kljub dosežkom neprestano usmerjena v nadaljnji razvoj in izpopolnjevanje vozil, ki še danes navdušujejo uporabnike po vsem svetu.


SESTAVITE SVOJO

Po svojih željah lahko odslej oblikujete sanjsko Mazdo6 karavan. Sestavite vozilo, ki bo samo vaše, znotraj in zunaj.

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu