Mazda MX-30 – izdelana za udobje in varnost voznika

Objavljeno: 19. 10. 2020

Varnost, zmogljivost in ravnovesje so ključne karakteristike vozil znamke Mazda.

Z Mazdo boste vedno v dobrih rokah. Medtem, ko vi brezskrbno uživate v udobni vožnji, mi poskrbimo za vašo varnost. Izjemno visoko raven varnosti in zanesljivosti zagotavlja Mazda MX-30 z ukrepi za aktivno in pasivno varnost ter zaščito baterije.

Če se želite prepričati o verodostojnosti izjave, se oglasite pri Mazdinem partnerju in se pozanimajte o možnostih testne vožnje.

IZKLOP V SILI

Mazda MX-30 je opremljena s sistemom, ki v primeru trčenja izklopi napajanje – tako zaščiti potnike pred visoko napetostjo baterije. Baterija je povsem izolirana, saj ima struktura baterijskega paketa čvrst okvir in pokrov iz ojačanih materialov.

ZAŠČITNO OHIŠJE

Zaščitno ohišje baterije uporabnikom preprečuje neposreden stik z visokonapetostnimi komponentami. Njegova robustnost mu zagotavlja odpornost na vse vremenske elemente ter omogoča ustrezno zaščito.

HLAJENJE IN PLOSKA ZASNOVA BATERIJE

Ploska zasnova baterije z modularno razporeditvijo pod dnom vozila zagotavlja večjo prostornost. Hladilni sistem pa poskrbi za ustrezno temperaturo, potrebno za optimalno delovaje.

NAPREDNI VARNOSTNI SISTEMI

Čvrstost karoserije Mazda MX-30 zagotavlja odlično zaščito v primeru trčenja. Posebna zaščitna struktura baterije v primeru nezgode vas povsem zavaruje pred sekundarnim tveganjem visokonapetostnega udara.

OJAČITVE ZA VARNOST

Jeklene ojačitve so strateško razporejene po karoseriji vozila, stebričkih in vratih, da zagotavljajo vrhunsko zaščito.

ŠIROKO ODPRTO IN ČVRSTO

Okvir Mazde MX-30 je ojačan in omogoča izvedbo z elegantnimi in priročnimi vrati »freestyle«, ki zagotavljajo dodaten občutek prostora. Vse to je zasluga karoserije Skyactiv, ki poskrbi za varno in prijetno vožnjo.

PORAZDELITEV SILE TRČENJA

Čvrste in učinkovite strukture iz ojačanega jekla za prevzem energije zagotavljajo odlično zaščito in porazdelitev v primeru trčenja. Pri tem energijo trčenja učinkovito razpršijo in vpijejo, da ostanejo potniki varni, zmanjšajo pa se tudi poškodbe zaradi trčenja.

GARANCIJA ZA BATERIJO

Baterija poskrbi za osem let brezskrbnosti. Jamčimo, da bo delovala do osem let ali do prevoženih 160 000 kilometrov, zato se lahko brez skrbi zanesete na svoje vozilo, s katerimi boste še dolga leta uživali v udobni vožnji.

Več o Mazdi MX-30 lahko preberete tukaj.

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu