MAZDA CX-30 - Zasnovana za pot pred vami

Objavljeno: 21. 7. 2022

Kompaktna in okretna v mestu. Prostorna in vsestranska na potovanju. Kompakten SUV, ki navduši v vseh pogledih.

Od edinstveno lepega oblikovanja zunanjosti do elegantne in povezane notranjosti. Najsodobnejši motorji Skyactiv zagotavljajo pravšnjo mero moči in navora, da boste z dinamično zmogljivostjo uživali v vsakem trenutku za volanom.

ČISTA RADOST VOŽNJE

Sistem Mazda M Hybrid zagotavlja tako varčno porabo goriva kot moč ter odzivno pospeševanje in izboljšane vozne lastnosti.

PROSTORNA IN VSESTRANSKA

Kabina je zgled določanja prioritet in vrhunske izdelave. Odlično zasnovane funkcije v popolni simetriji z voznikom ustvarijo okolje, ki vas ponese, še preden se začne potovanje.

VEDNO POVEZANI

Informativno-razvedrilni sistem Mazda Connect je na voljo z integriranima vmesnikoma Apple CarPlay® in Android Auto™ za dovršeno vozno izkušnjo, povezane funkcije nove aplikacije MyMazda pa omogočajo še priročnejše upravljanje vozila tudi takrat, ko niste za volanom.

S posodobljeno intuitivno zasnovo, novimi funkcijami za povezave vozila in izboljšano varnostjo vam aplikacija MyMazda pomaga vzpostaviti še tesnejšo vez med vami ter vašo Mazdo CX-30. Še nikoli ni bilo tako preprosto zakleniti ali odkleniti vrat, preveriti stanja vozila ali ga poiskati in še marsikaj drugega.

LEPOTICA NA KOLESIH

Aerodinamično drzni proporci Mazde CX-30 ustvarijo dinamičen občutek energije, napete ploskve pa objemajo in odsevajo podobo okolice, da mirovanje spravijo v gibanje.

Izjemne barve Mazde CX-30 sodijo med prve stvari, ki bodo pritegnile vašo pozornost. Prefinjena lepota in odločen značaj zažarita v popolni lepoti z Mazdino izjemno tehnologijo lakiranja Takumi-nuri. Nova barva Platinum Quartz poskrbi, da oblikovanje Kodo oživi in v vsaki svetlobi poudari čudovite linije.

DOVRŠEN PRTLJAŽNI SISTEM

Intuitivno in praktično razporejanje prtljage. Mazdin novi pametni sistem za prtljago zagotavlja večjo prostornino in večjo prilagodljivost prtljažnika: preprečuje, da bi se nakupljeno blago prevračalo ali da bi predmeti drseli po prtljažniku. Odkrijte vse možnosti spodaj ali si tukaj oglejte priročnik za uporabo pametnega sistema za prtljago.

VSA MOČ, KI JO PO­TRE­BU­JE­TE

Motorji Skyactiv so lažji in učinkovitejši od standardnih motorjev ter zagotavljajo idealno kombinacijo zmogljivosti in varčnejše porabe goriva. Naše tehnologije Skyactiv vam pomagajo prihraniti pri stroških za gorivo, obenem pa poskrbijo za večjo moč in izjemno zmogljivost pri vožnji.

SA­MO­ZA­VEST V VSA­KEM TRE­NUT­KU - MAZDIN ADAPTIVNI TEMPOMAT S FUNKCIJO STOP&GO - NADZOR HITROSTI NI BIL ŠE NIKOLI TAKO PREPROST

Dovršene varnostne inovacije so del standardne opreme Mazde CX-30. Domiselna zasnova sistema i-Activsense omogoča, da vas opozarjajo na nevarnosti in vam pomagajo, da se izognete trčenju, oziroma zmanjšajo njegove posledice. Kjer koli boste vozili – v mestu ali zunaj njega –, boste zato povsem samozavestni in se boste lahko osredotočili na tisto, kar je zares pomembno: uživanje v vožnji.

Mazdin adaptivni tempomat (MRCC) preverja relativno hitrost in razdaljo do vozila, ki vozi pred vami, ter samodejno prilagaja hitrost, da za varnejšo in bolj sproščeno vožnjo ohrani izbrano razdaljo.

SISTEM GVC PLUS - IZBOLJŠANA VOŽNJA V OVINKIH V VSEH RAZMERAH

Ne glede na izbrani pogonski sistem se lahko zanesete na sistem GVC Plus (G-Vectoring Control Plus), ki pri vseh razmerah na cesti zagotavlja izboljšano vožnjo v ovinkih. Tako pomaga zagotoviti občutek stabilnejše vožnje za še bolj uglajeno in varno vodenje. Naš napotek: za vrhunski nadzor ga preizkusite v kombinaciji s štirikolesnim pogonom.

ODMIK OD TAL - PRIPRAVLJENA NA MESTO IN TERENSKO VOŽNJO

Oblika in dimenzije Mazdi CX-30 zagotavljajo izrazit občutek moči in športne pripravljenosti na vse izzive, kar še dopolni SUV-jevski odmik od tal (175 mm).

ADAPTIVNI ŽAROMETI LED - VEDNO OPTIMALNA VIDLJIVOST TUDI PONOČI

Mazdini adaptivni žarometi LED (ALH) se prilagajajo pogojem pri vožnji, npr. hitrosti in drugim vozilom, da zagotovijo optimalno osvetlitev v vsakem trenutku ter tako pomagajo zaščititi vas in druge udeležence v prometu.

OSREDOTOČENA NA VAS

Z osredotočenostjo na uporabnika pri oblikovanju kabine smo ustvarili edinstveno udobno okolje za vožnjo. Vse od položaja nog, glave in hrbta do dosegljivosti naprav v vaši okolici je zasnovano z mislijo na vas – zato lahko tudi na daljših vožnjah ostanete sproščeni in osredotočeni na cesto pred sabo.

ZVOČNI SISTEM BOSE

Za res popolno vozno izkušnjo je vsak od zvočnikov BOSE® v notranjosti postavljen tako, da lahko pri predvajanju glasbe uživate v energiji koncertnega nastopa z vrhunsko kakovostjo zvoka.


NAGRADE, KI JIH JE OSVOJILA MAZDA CX-30

S prestižnimi nagradami, na primer nagrado Red Dot Design Award za leto 2020 in Zlatim volanom 2019, je Mazda CX-30 utrdila svoj položaj med številnimi nagrajenimi Mazdinimi modeli. Izkazala se je tako z osvojenimi nagradami za oblikovanje kot tistimi za varnost, med katere sodi nagrada za najboljšo izbiro s področja varnosti IIHS 2020 TOP SAFETY PICK.Želim testno vožnjo >>

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu