Jamstvo zadovoljstva - Vzljubili ga boste! Če ne, ga pripeljite nazaj.

Objavljeno: 28. 2. 2023

Prepričani smo, da bo vaš novi OPEL zadostil vašim pričakovanjem, še več, prepričani smo, da ga boste vzljubili. Prav zato vam edini nudimo Jamstvo zadovoljstva. Če z novim vozilom ne bi našli skupnega jezika, ga lahko v 30 dneh ali po manj kot 2.000 prevoženih km pripeljte nazaj, mi pa vam vrnemo kupnino vozila.

Tako preprosto in iskreno, ker verjamemo v naše produkte in izkušnjo z njimi.

Jamstvo zadovoljstva s povratnim odkupom velja za vsa nova, nepoškodovana osebna vozila Opel, za katera je od izročitve novega vozila kupcu minilo manj kot 30 dni oziroma je bilo z vozilom prevoženih manj kot 2000 km – katerikoli pogoj je prvi izpolnjen.

Za več informacij povprašajte Opel partnerja in si zagotovite certifikat Jamstva zadovoljstva.

Odkrijte Opel Corso – nemški mestni avto, ki zabavne vsakodnevne vožnje združuje z osupljivimi tehnologijami.


  • Klimatska naprava,
  • Sistem samodejnega zaviranja za preprečevanje trka pri manjši hitrosti,
  • Sistem za zaznavanje pešcev spredaj,
  • Aktivni sistem ohranjanja vožnje na voznem pasu,
  • Radio Multimedia s 17,8 cm (7") barvnim zaslonom na dotik in funkcijo zrcaljenja,
  • Platišča iz lahkih kovin 40.6 cm (16''), 8 krakov, srebrna.


ŠPORTNO & ATLETSKO

Želite še bolj drzen in športen nastop? Potem je športna različica GS Line z značilnim oblikovanjem prednjega in zadnjega odbijača, kromirano izpušno cevjo in posebnimi platišči idealna za vas.

DRZEN VIDEZ ZA OČITEN IZRAZ

Rdeči poudarki notranjosti, posebni športni sedeži, temna obloga stropa in športne stopalke iz zlitine poskrbijo, da GS Line z videzom navduši prav tako kot z vožnjo.

INTELLILUX MATRIČNI LED ŽAROMETI

Da boste videli in boste opaženi. Prvi IntelliLux LED® matrični žarometi v segmentu zagotavljajo odlično vidljivost pri vožnji z dolgimi lučmi brez slepljenja drugih voznikov. Uživajte v izjemni osvetlitvi v vseh situacijah.

NAROČI SE NA TESTNO VOŽNJ

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu