Jamstvo zadovoljstva - Opel Mokka

Objavljeno: 20. 4. 2023

Mokka že od 19.990 € ob nakupu na Opel Financiranje.


  • Aktivni sistem ohranjanja vožnje na voznem pasu
  • Sistem samodejnega zaviranja za preprečevanje trka pri manjši hitrosti
  • Sistem za zaznavanje pešcev spredaj
  • LED žarometa
  • Klimatska naprava s protiprašnim filtrom
  • Prepoznavanje prometnih znakov
  • Radio s 17,8 cm (7'') zaslonom, povezava Bluetooth


Pritegne poglede

Športno dinamičen videz nove Mokke je veliko več kot drzen izraz čistega naprednega oblikovanja. To je odraz popolnoma nove filozofije nemškega razvoja in samozavestne vizije Oplove privlačne prihodnosti.


Praznik za oči

Vznemirljive linije Mokkine karoserije so samo začetek vstopa v nov svet nemškega oblikovanja. V notranjosti boste odkrili harmonijo proporcev, svetlobe, prostora in tehnologij, ki ustvari resnično osupljivo vozno izkušnjo.


LED® matrični žarometi

Prilagodljivi IntelliLux LED® matrični žarometi brez bleščanja zagotavljajo odlično vidljivost v vseh pogojih in vam omogočajo udobje in preglednost vožnje z dolgimi lučmi brez slepljenja drugih voznikov.


Prepričani smo, da bo vaš novi OPEL zadostil vašim pričakovanjem, še več, prepričani smo, da ga boste vzljubili. Prav zato vam edini nudimo Jamstvo zadovoljstva. Če z novim vozilom ne bi našli skupnega jezika, ga lahko v 30 dneh ali po manj kot 2.000 prevoženih km pripeljte nazaj, mi pa vam vrnemo kupnino vozila.

Tako preprosto in iskreno, ker verjamemo v naše produkte in izkušnjo z njimi.

Jamstvo zadovoljstva s povratnim odkupom velja za vsa nova, nepoškodovana osebna vozila Opel, za katera je od izročitve novega vozila kupcu minilo manj kot 30 dni oziroma je bilo z vozilom prevoženih manj kot 2000 km – katerikoli pogoj je prvi izpolnjen. Za več informacij povprašajte Opel partnerja in si zagotovite certifikat Jamstva zadovoljstva.

ŽELIM PONUDBO

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu