EKO BONUS OPEL!

Objavljeno: 29. 7. 2019

Ob menjavi vsega, kar se kotali, za okolju prijazen novi Opel z EKO BONUSOM do 1300 eur!

Opel in varovanje okolja

Varovanje okolja in trajnost sta dva izmed glavnih izzivov, s katerim se sooča avtomobilska industrija. Kot proizvajalec avtomobilov smo odgovorni do družbe in poslujemo etično. Zaradi tega v vseh fazah proizvodnega postopka vlagamo čas, raziskave in denar v nove tehnologije – od naših tovarn in obratov do avtomobilov, ki jih prodajamo. Naš cilj je zmanjšati ogljični odtis in nadaljevati s pomembnimi pozitivnimi koraki, ki so za zgled celotni industriji. Tudi Oplov hiter prehod na Euro 6d-TEMP je bil del našega načrta za prevzem vodilne vloge pri zmanjšanju emisij avtomobilov, zato lahko danes s ponosom povemo, da je Euro 6d-TEMP certifikat potrjen pri vseh osebnih vozilih Opel.

Corsa do 290 eur EKO BONUSA

Rezervirajte si testno vožnjo

Pošljite povpraševanje

Astra do 500 eur EKO BONUSA

Rezervirajte si testno vožnjo

Pošljite povpraševanje

Mokka X do 700 eur EKO BONUSA

Rezervirajte si testno vožnjo

Pošljite povpraševanje

In ali veste, da vam samo Opel nudi tudi Zajamčeno zadovoljstvo?

Tako zelo smo prepričani, da boste svojega novega Opla vzljubili in boste z njim zadovoljni, da vam v nasprotnem omogočamo, da nam vozilo v 30 dneh pripeljete nazaj.

Več o tem...

Če vas zanimajo še druga vozila Opel iz ponudbe ''EKO BONUS OPEL'', si jih lahko ogledate prek te povezave.

Rezervirajte si testno vožnjo

Izberite svojega novega Opla iz zaloge vozil

Sestavite svojega novega Opla

Pošljite povpraševanje


Kontaktirajte nas

* obvezna polja Ime* Priimek* Telefonska številka E-pošta* Potrdite e-pošto* Zanimam se za:*


Sporočilo

Vaše osebne podatke bo obdelal ustrezni upravljavec, kot je opisano v Izjavi o zasebnosti.

Več informacij o pravicah glede zasebnosti in podatke za stik z nami najdete tukaj.*Posebna ponudba za vozila na zalogi ob nakupu s financiranjem.

Prihranki OPEL EKO BONUSA po posameznih modelih znašajo: Corsa do 290 eur, Astra do 500 eur, Combo Life do 500 eur, Mokka X do 700 eur, Crossland X do 800 eur, Grandland X do 1.000 eur, Zafira do 1.000 eur, Insignia do 1.300 eur. Za pridobitev OPEL EKO BONUSA je pogoj nakup vozila preko leasinga. Ponudba je na voljo le za zgoraj naštete modele od modelnega leta 19 dalje. Opel SEE in sodelujoči Opel partnerji si pridržujejo pravico do spremembe ponudbe.

Povprečna poraba goriva (kombinirano): 4,1 – 7,6 l/100 km. Emisije CO2 (kombinirano): 104 – 183 g/km. Uradna vrednost emisijske stopnje: EURO 6d-TEMP. Specifične emisije NOX: 0,0154 – 0,0658 g/km. Vrednost specifične emisije trdnih delcev pri dizelskih motorjih: 0,00017 – 0,00212 g/km. Število delcev pri dizelskih motorjih: 0,03E11 – 3,69E11/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal iz prometa prispevajo k poslabšanju zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Več o Zajamčenem zadovoljstvu in možnosti Flex Care je na voljo na www.opel.si ali pri pooblaščenih Opel trgovcih. Slike so simbolične. Opel Southeast Europe LLC, 2040 Budaörs, Szabadság u. 117, Madžarska


Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu