Dodatna oprema Opel+

Objavljeno: 24. 8. 2020

Odkrijte dodatno opremo Opel+ in poskrbite, da vaš Opel zablesti v vsej svoji polnosti.

Svojemu Crosslandu X lahko odslej vtisnete osebni pečat in najbolje izkoristite njegove zmožnosti. V spodnjem prispevku smo za vas pripravili seznam dodatne opreme vozila znamke Opel. Dodatna oprema Opel+ poskrbi za izjemen individualni slog vašega avtomobila. S pomočjo strešnih kovčkov ali nosilcev za kolesa bo omogočen dodaten prostor v vozilu.
Pri Oplu je poskrbljeno tudi za varnost. Vsa oprema mora skozi postopke preverjanja varnosti. Tako bo vaše vozilo še varnejše. Tudi v manj ugodnih vremenskih pogojih (dež, blato) bo dodatna oprema Opel+ pomagala zaščititi vaše vozilo.

Poenostavite si življenje z Oplovimi originalnimi dodatki:

OKRASNE PLOŠČE PRAGOV
Elegante okrasne plošče pragov so oblikovane posebej za Opel Crossland X. Pozicionirane so na voznikovi in sovoznikovi strani.
Ploščice so izdelane iz aluminija in nerjavečega jekla ter obložene z nedrsečo podlago. Omogočajo lažji dostop do strešnih nastavkov (prečk in drogov). Komplet vključuje jeklene nosilce ter navodila za montažo. Namestitev in odstranjevanje sta enostavna, saj potekata s pomočjo uporabe pritrdilnih točk, zato vrtanje ne bo potrebno.

FLEXCONNECT OBEŠALNIK
Oplov FlexConnect je vsestranski modularni sistem. Na adapter enostavno priklopite izbran dodatek in brezskrbno uživajte v vožnji. Obešalnik enostavno pritrdite in nanj obesite oblačila.

NOSILEC ZA iPAD mini
Mini držalo za iPAD omogoča popolnoma nastavljivo pozicioniranje za ogled filma, branje in ostale aktivnosti.

ZAŠČITA PRTLJAŽNEGA PROSTORA
S pomočjo podlog in drugih pripomočkov zaščitite svoj prtljažni prostor pred praskami in madeži. V nadaljevanju vam predstavljamo nekatere izmed možnosti, s pomočjo katerih boste dodatno opremili svoje vozilo.

MREŽA ZA PSA
S pomočjo mreže za tovor boste prtljažni prostor ohranili čist in urejen. Mreža zagotavlja najboljšo zaščito za hišne ljubljenčke – zagotovite jim varno in udobno vožnjo.

PRTLJAŽNA PODLOGA
Po merah oblikovan pladenj z nedrsečo površino v celoti ustreza dimenzijam vozila Crossland X. Ščiti pred razlitjem tekočin in pomaga zadrževati težji tovor. Na hrbtni strani podloge je odtisnjen logotip vozila znamke CrosslandX.

PREDPRAŽNIKI IZ VELURJA
Predpražniki so več kot samo zaščitno sredstvo, saj poskrbijo tudi za estetskost vašega vozila. Izbirate lahko med raznolikimi talnimi preprogami, ki v celoti ustrezajo dimenzijam vašega vozila. Svojemu vozilu privoščite svež videz in ga zaščitite pred blatom, vodo, cestno soljo in drugimi madeži.

*slike se lahko razlikujejo od dejanskih modelov.

Za Oplovo ponudbo se obrnite na strokovnjake avtohiše, ki vam bodo svetovali pri izbiri dodatne opreme.

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu