AUTOBEST: OPEL COMBO LIFE JE “BEST BUY CAR OF EUROPE 2019”

Objavljeno: 4. 1. 2019

NOVI OPEL COMBO LIFE JE PO MNENJU UGLEDNE ŽIRIJE AUTOBEST ‘NAJBOLJŠI NAKUP MED AVTOMOBILI V EVROPI 2019’ (BEST BUY CAR OF EUROPE 2019)...

  • Mednarodna žirija novinarjev iz 31 držav je izbrala model Combo Life
  • Novi Opel Combo Life navduši z največjo vrednostjo glede na ceno, inovativnimi sistemi za pomoč vozniku, obilico udobja in prostornostjo

AUTOBEST: Opel Combo Life je “Best Buy Car of Europe 2019”Rüsselsheim. Novi Opel Combo Life je po mnenju ugledne žirije AUTOBEST ‘Najboljši nakup med avtomobili v Evropi 2019’ (Best Buy Car of Europe 2019). Žirijo je še posebej navdušila izjemna vrednost vozila glede na ceno. Combo Life je v finalnem boju za cenjeni naziv premagal pet tekmecev, premoč so mu morali priznati Citroën C4 Cactus, Dacia Duster, Ford Focus, Kia Ceed in Toyota Corolla.

Žirija, ki jo sestavljajo novinarji iz 31 evropskih držav, se je po končnem krogu preizkusnih voženj in preverjanj na testni progi v Vairanu v Italiji odločila, da si zmago zasluži Combo Life. Opel nudi ultra-sodobne tehnologije, kot so samodejni regulator hitrosti, opozorilo ob voznikovi utrujenosti, 180-stopinjska vzvratna kamera, projekcijski zaslon in zaščita stranice, ki pomaga varovati karoserijo ob straneh. Combo udobje in vozno dinamiko osebnega avtomobila združuje z vsestranskostjo vozila za prostočasne dejavnosti. Pri svoji oceni so se člani žirije osredotočili tudi na stroške lastništva, razpoložljivost rezervnih delov in standarde servisiranja pri pooblaščenih trgovcih. Zmagovalec mora zagotoviti najbolj celovit paket, da je res upravičen do naziva ‘Najboljši nakup med avtomobili v Evropi 2019’ in Combo pete generacije se je izkazal kot nepremagljiv.

“Navdušeni smo nad odločitvijo 31 neodvisnih članov žirije AUTOBEST”, je povedal Oplov izvršni direktor Michael Lohscheller. “Combo preprosto nudi zelo veliko avta glede na ceno – kar ga upravičuje do naziva ‘Najboljši nakup med avtomobili v Evropi’. Novi Opel Combo Life je vsestranski talent, ki zmore skoraj vse. Ima zelo pomembno vlogo v naši ofenzivi izdelkov, s katero bomo v naslednjih dveh letih na trg poslali osem novih modelov.”

Dan Vardie, ustanovitelj in predsednik AUTOBEST: “Med finalisti je potekal zelo napet boj in padali so rekordi v zgodovini tekmovanja AUTOBEST. Opel/Vauxhall Combo Life, Citroën Berlingo in Peugeot Rifter so nastopili kot en model, kar je še ena od prelomnic v naši zgodovini. Zmagoviti model je navdušil člane žirije in si res zasluži naziv ‘Najboljši nakup med avtomobili v Evropi’. Predstavlja preprosto in učinkovito rešitev za evropske kupce.”

Combo Life kot ‘Najboljši nakup med avtomobili v Evropi 2019’ nadaljuje odlično Oplovo tradicijo. Proizvajalec avtomobilov s sedežem v Rüsselsheimu je v zadnjih letih dvakrat osvojil prestižno priznanje AUTOBEST, saj je bila Opel Corsa zmagovalka leta 2007 in 2015. AUTOBEST pripravlja tekmovanje za ‘Najboljši nakup med avtomobili v Evropi’ od leta 2000.

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu