Aktualne Mazda ponudbe

Objavljeno: 30. 6. 2021

Z bogato ponudbo brezobrestnega financiranja bo izbrana Mazda še hitreje vaša.

MAZDA2

MAZDA2

Mazda2 že za 80 eurov na mesec z brezobrestnim financiranjem*

V vsako Mazdo je vgrajen Jinba Ittai, občutek biti eno z avtom, tako kot konj in jezdec. Na mestnih ulicah ali ovinkastih podeželskih cestah – intimna vez med vami in vašo Mazdo2 bo z vsako vožnjo močnejša. Mazdine najsodobnejše tehnologije SKYACTIV in DINAMIKA VOZILA SKYACTIV poskrbijo, da boste v tej izkušnji še bolj uživali.

VEČ O PONUDBIMazda CX-3

Mazda CX-3

Mazda CX-3 že za 101 eurov na mesec z brezobrestnim financiranjem*

Mazdin edinstveni kompaktni SUV CX-3 je zasnovan in izdelan za popoln užitek v vožnji. Nagrajena tehnologija SKYACTIV zagotavlja športno zmogljivost brez kompromisov in dinamično, odzivno vodenje, zato se Mazda CX-3 odlično izkaže tako v mestu kot na podeželju. Občutek Jinba Ittai, biti eno z avtom, je zasluga dinamike vozila SKYACTIV, ki vas umešča v središče dogajanja pri vožnji.

VEČ O PONUDBIMAZDA3

MAZDA3

Mazda3 že za 110 evrov na mesec z brezobrestnim financiranjem*

Nova Mazda3 navduši z osupljivo, zmogljivo in zapeljivo podobo ter športno privlačnimi potezami. Oblikovanje vzbuja občutek, da pred vami ni samo avto – gledate namreč umetnino. Igra svetlobe na tekočih linijah vzbuja vtis, da se premika tudi takrat, ko miruje.

VEČ O PONUDBIMazda CX-5

Mazda CX-5

Mazda CX-5 že za 135 eurov na mesec z brezobrestnim financiranjem*

Mazda CX-5 je srednje velik družinski športni terenec, ki z odlično izdelavo in prefinjenostjo voznika in sopotnike razvaja z razkošjem, zmogljivostjo in uživanjem v vožnji.

VEČ O PONUDBIMazda CX-30

Mazda CX-30

Mazda CX-30 že za 114 eurov na mesec z brezobrestnim financiranjem*

Z dovolj majhnimi zunanjimi merami za skok v mesto in dovolj prostorno notranjostjo, da pobegnete iz njega. CX-30 z dinamično zmogljivostjo, navdušujočo vožnjo ter vrhunskim udobjem in varnostjo.

VEČ O PONUDBI


Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu