Aktualne Mazda ponudbe

Objavljeno: 31. 5. 2021

Z bogato ponudbo brezobrestnega financiranja bo izbrana Mazda še hitreje vaša.

MAZDA CX-30

ŽE OD 114 € NA MESEC Z BREZOBRESTNIM FINANCIRANJEM.

Od 22.590,00 €1

Z dovolj majhnimi zunanjimi merami za skok v mesto in dovolj prostorno notranjostjo, da pobegnete iz njega. CX-30 z dinamično zmogljivostjo, navdušujočo vožnjo ter vrhunskim udobjem in varnostjo.

PRIKAZ PONUDBE I RAZIŠČITE MODEL

MAZDA3

ŽE OD 110 € NA MESEC Z BREZOBRESTNIM FINANCIRANJEM.

Od 21.690,00 €1

Mazda3 navduši z osupljivo, zmogljivo in zapeljivo podobo ter športno privlačnimi potezami. Oblikovanje vzbuja občutek, da pred vami ni samo avto – gledate namreč umetnino. Igra svetlobe na tekočih linijah vzbuja vtis, da se premika tudi takrat, ko miruje.

PRIKAZ PONUDBE I RAZIŠČITE MODEL

MAZDA CX-5

ŽE OD 135 € NA MESEC Z BREZOBRESTNIM FINANCIRANJEM.

Od 26.790,00 €1

Mazda CX-5 je srednje velik družinski športni terenec, ki z odlično izdelavo in prefinjenostjo voznika in sopotnike razvaja z razkošjem, zmogljivostjo in uživanjem v vožnji.

PRIKAZ PONUDBE I RAZIŠČITE MODEL


MAZDA CX-3

ŽE ZA 101 € NA MESEC Z BREZOBRESTNIM FINANCIRANJEM.

Od 19.990,00 €1

Mazdin edinstveni kompaktni SUV CX-3 je zasnovan in izdelan za popoln užitek v vožnji. Nagrajena tehnologija SKYACTIV zagotavlja športno zmogljivost brez kompromisov in dinamično, odzivno vodenje, zato se Mazda CX-3 odlično izkaže tako v mestu kot na podeželju. Občutek Jinba Ittai, biti eno z avtom, je zasluga DINAMIKE VOZILA SKYACTIV, ki vas umešča v središče dogajanja pri vožnji.

Mazda CX-3 Revolution / Revolution topPRIKAZ PONUDBE I RAZIŠČITE MODEL


MAZDA2

ŽE ZA 81 EUROV NA MESEC Z BREZOBRESTNIM FINANCIRANJEM.

Od 15.890,00 €1

V vsako Mazdo je vgrajen Jinba Ittai, občutek biti eno z avtom, tako kot konj in jezdec. Na mestnih ulicah ali ovinkastih podeželskih cestah – intimna vez med vami in vašo Mazdo2 bo z vsako vožnjo močnejša. Mazdine najsodobnejše tehnologije SKYACTIV poskrbijo, da boste v vožnji še bolj uživali.

Mazda2 Revolution / Revolution topPRIKAZ PONUDBE I RAZIŠČITE MODEL


MAZDA MX-30

DO 4.500 € SPODBUDE ZA NAKUP ELEKTRIČNEGA VOZILA

do 4500,00 €

Republika Slovenija preko Slovenskega okoljskega javnega sklada spodbuja nakup električnih vozil preko subvencij, ki so na voljo občanom.

Višino subvencije določa razpis, prav tako pa so v javnem pozivu opredeljeni postopki pridobitve subvencije.

PRIKAZ PONUDBE I RAZIŠČITE MODEL

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu