Zagotovite si OnStar

Objavljeno: 28. 2. 2018

Sestavite svojega Opla in ga opremite s sistemom OnStar, ki je združljiv z skoraj vsemi novimi Oplovimi modeli in je celo del standardne opreme nekaterih različic.

Image result for opel onstar

OnStar je za doplačilo na voljo s skoraj vsemi novimi Oplovimi modeli in je celo del standardne opreme nekaterih različic. Ob nakupu Opla potrebuje vaš Oplov servisni partner nekaj podatkov, kot je vaš e-poštni naslov, da izpolni vašo predhodno registracijo OnStar. Ko opravite registracijo, vstopite v avto in prvič pritisnite modri gumb, da zaženete svojo izkušnjo OnStar!

In kar je najbolje: storitve OnStar so prvih 12 mesecev brezplačno na voljo¹. Po 12-mesečnem brezplačnem preizkusnem obdobju se lahko odločite, ali si želite zagotoviti storitve OnStar tudi v prihodnje. Zanje boste plačali naročnino. Brezplačno preizkusno obdobje se začne s prvo registracijo ali prevzemom pri Oplovem trgovcu (kar nastopi prej), neodvisno od aktiviranja stranke.


Kako si zagotovim sistem OnStar?

OnStar vam bo z e-pošto poslal vabilo. Kliknite na povezavo v e-pošti in upoštevajte navodila za nadaljevanje:

  • Izberite geslo in varnostno vprašanje
  • Preverite in izpolnite osebne podatke in tehnične podatke vašega vozila
  • Sprejmite pogoje za uporabo sistema OnStar
  • Izberite uporabniške nastavitve sistema OnStar


Po samo štirih korakih bo OnStar aktiviran in bo že čakal na vas ob prevzemu vašega novega Opla!
Po 12-mesečnem brezplačnem preizkusnem obdobju¹ se lahko odločite, ali želite še naprej uporabljati storitve OnStar.

Image result for opel onstar

Nimate e-poštnega naslova?

Brez skrbi: vaš Oplov servisni partner vam bo pomagal pri neposredni registraciji v salonu. OnStar bo aktiviran in bo že čakal na vas ob prevzemu vašega novega Opla!
P.S.: Brez e-poštnega naslova ne boste mogli uživati v uporabi nekaterih odličnih storitev OnStar, kot sta aplikacija za pametne telefone ali mesečno prejemanje diagnostike vozila prek e-pošte.

¹Brezplačno preizkusno obdobje se začne s prvo registracijo ali prevzemom pri Oplovem trgovcu (kar nastopi prej), neodvisno od aktiviranja stranke.

ŽE IMATE OPLA Z GUMBI ONSTAR?

Če že imate Opla z gumbi OnStar, a še niste aktivirali sistema, pritisnite modri gumb, da aktivirate brezplačno preizkusno obdobje OnStar! Nadvse preprosto: svetovalec sistema OnStar vam bo pomagal pri aktiviranju sistema.
Če vas je OnStar v brezplačnem preizkusnem obdobju prepričal in želite še naprej uporabljati storitve OnStar, se preprosto naročite.

> Več informacij o naročilu

Razpoložljivost sistema OnStar

Zemljevid prikazuje, v katerih državah so storitve OnStar že na voljo poleg države, v kateri ste kupili svoje vozilo Opel. To je še posebej uporabno, če načrtujete potovanje po Evropi.¹

Avstrija
Belgija
Bolgarija
Ciper
Češka republika
Danska
Estonija
Finska
Francija
Nemčija
Gibraltar
Grčija
Hrvaška
Madžarska
Islandija
Republika Irska

Italija
Latvija
Litva
Luksemburg
Malta
Nizozemska
Norveška
Poljska
Portugalska
Romunija
Slovaška
Slovenija
Španija2
Švedska
Švica
Velika Britanija

¹ Storitve so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja, na to pa vplivajo lokacija, čas in vremenski pogoji.
² Brez AndorePiškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu