Oplov vzdrževalni pregled - naročite se

Objavljeno: 28. 1. 2019

Priporočamo servisiranje vozila vsako leto ali na 30.000 prevoženih kilometrov.

Prednosti za vas so strokovna skrb celovito usposobljenih mehanikov, originalni Opel deli ter brezplačno preverjanje v primeru varnostnih izboljšav, vpoklicev in nadgradenj programske opreme. V servisni knjižici bo obisk servisa potrjen z Opel žigom.

Neredne menjave ali uporaba neustrezne vrste motornega olja povečajo emisije CO2 in skrajšajo življenjsko dobo vašega motorja. Vaš Opel serviser uporablja najučinkovitejše olje za varčnejšo porabo goriva vašega vozila. Obenem so Opel manometri ekstremno natančni in jamčijo pravilno nastavitev tlaka v pnevmatikah. Prenizek tlak v pnevmatikah zmanjša učinkovitost porabe goriva in poveča stroške ob obisku bencinske črpalke.
Pri predpisanih servisih bomo preverili stanje zračnega filtra, da zagotovimo njegovo pravilno delovanje. Zaradi blokiranega filtra mora motor delovati z večjo močjo, zato se povečajo emisije CO2.
Kot vsa vozila tudi vaš Opel potrebuje redno servisiranje, da ga ohranite v najboljšem stanju in povečate njegovo vrednost ob prodaji. Samo Opel pooblaščeni serviser najbolje pozna tehnologije vašega vozila in je opremljen s specifičnimi orodji in najsodobnejšo računalniško diagnostično opremo, da lahko zagotovi odlične storitve za pošteno ceno.


Priporočamo servisiranje vozila vsako leto ali na 30.000 prevoženih kilometrov.
V priročniku za uporabo preberite natančne zahteve za vzdrževanje vašega Opel vozila.

Obseg pregleda pri pooblaščenem Opel serviserju:

 • Menjava oljnega filtra
  ­
 • Menjava filtra za notranjost
  ­
 • Preverjanje akumulatorja
  ­
 • Menjava zavorne tekočine
  ­
 • Preverjanje delovanja (karoserija vozila, pnevmatike, izpušni sistem)
  ­
 • Preverjanje delovanja (zavore, motor, podvozje)
  ­
 • Preverjanje delovanja (luči in elektronika)

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu