OPEL CROSSLAND X

Objavljeno: 16. 1. 2020

ELEGANTNI CROSSOVER Z OBLIKOVANJEM ŠPORTNEGA TERENCA IN IZJEMNO UČINKOVITIMI MOTORJI, INOVACIJAMI PRESTIŽNEGA RAZREDA IN VRHUNSKO PRILAGODLJIVOSTJO.

NOVI CROSSLAND X. TO JE DOBRO ŽIVLJENJE.

'Zasnovan za vas. Delovni čas, prosti čas, naš čas, moj čas ... Crossland X je pripravljen na vse, saj ga odlikujejo izjemna prilagodljivost, vrhunske inovacije in prepričljiva oblika.

Crossland X

SERIJA 120 LET.

Crossland X - Serija 120 let navduši z izjemno obsežno serijsko opremo. Dodatno ga lahko nadgradite z ugodnimi paketi s tehnologijami ali za udobje!

SERIJA 120 LET

OPEL V RAZLIČICI ULTIMATE.

Vstopite v prvi razred: preizkusite Crosslanda X z razkošnimi funkcijami v standardni opremi.

ULTIMATE

'CROSSOVER' Z UČINKOM DOBREGA POČUTJA.

Idealen za urbani življenjski slog z dovršeno obliko športnega terenca in merami kompaktnega razreda: prefinjen in dinamičen novi Crossland X navdušuje s praktično in športno eleganco.

ZUNANJOST

VEČ KOT LE PRIVLAČEN VIDEZ.

Vrhunski videz in nemška natančnost: uživajte v usnjenem oblazinjenju, intuitivnem vodenju in za SUV-je značilnem višjem položaju sedežev, ki nudi popoln panoramski razgled.

NOTRANJOST

BARVNA STREHA S PANORAMSKIM RAZGLEDOM.

Uživajte v zračnem občutku prostornosti: lebdeča streha je v drugi barvi, dopolnjuje pa jo panoramska streha¹, ki poskrbi za piko na i.

BARVNA STREHA S PANORAMSKIM RAZGLEDOM

30 % BOLJŠA VIDLJIVOST Z LED ŽAROMETI.

Povsem LED žarometi so 30 % svetlejši od običajnih s halogenskimi žarnicami in zagotavljajo optimalno osvetlitev v vseh voznih razmerah.

INOVATIVNI POPOLNOMA LED ŽAROMETI

VZVRATNA KAMERA S 180° PRIKAZOM OBMOČJA ZA VOZILOM.

Dober pregled pri vzvratni vožnji: vzvratna kamera s 180° prikazom območja za vozilom vam omogoča, da vidite celo za vogale, samodejni parkirni pomočnik pa omogoča prostoročno vožnjo iz parkirnega mesta.

VZVRATNA KAMERA IN PARKIRNI POMOČNIK

PROJEKCIJSKI ZASLON.

Na projekcijskem zaslonu pred vetrobranskim steklom so prikazani ključni podatki, da lahko s pogledom ves čas varno spremljate promet.


PROJEKCIJSKI ZASLON

INTELIGENTEN SISTEM SAMODEJNEGA ZAVIRANJA.1

Za vsak slučaj: s sistemom samodejnega zaviranja z zaznavanjem pešcev¹ so ceste veliko varnejše za vas in za druge udeležence v prometu.

SISTEM SAMODEJNEGA ZAVIRANJA Z ZAZNAVANJEM PEŠCEV SPREDAJ

TOLIKO PROSTORA, KOLIKOR GA ŽELITE.

Crossland X se odlično poda vašemu življenjskemu slogu, saj nudi izjemno vsestranskost in veliko prostora za shranjevanje – za vse izzive vsakdanjika.


PRTLJAŽNI PROSTOR

SPROŠČENO SEDENJE – BREZ BOLEČEGA HRBTA.

Na cilj prispete sproščeni po zaslugi naših ergonomskih sedežev s certifikatom kakovosti AGR (Akcija za zdrav hrbet)¹ z možnostjo 16 nastavitev.

ERGONOMSKI SEDEŽI S CERTIFIKATOM AGR

R 4.0 INTELLILINK. VEDNO DOSTOPNA POVEZLJIVOST.

Prek vmesnikov Apple CarPlay1 in Android Auto1 lahko svoj pameten telefon povežete s sistemom R 4.0 IntelliLink – in ga uporabljate brez motenj.

SISTEM INFOTAINMENT

VRHUNSKA NAVIGACIJA.

Navduši z vam prijazno uporabo: Navi 5.0 IntelliLink¹ z glasovnim upravljanjem3 in barvnim zaslonom na dotik vas hitro in udobno pripelje do cilja.

NAVIGACIJA

VARČEVANJE Z GORIVOM ŠE NIKOLI NI BILO TAKO ZABAVNO.

Tako kot Crossland X je vsestranska tudi paleta dinamičnih in učinkovitih bencinskih in dizelskih motorjev.

MOTORJI

PRESTAVLJAJTE Z LAHKOTO.

Z ročnimi 5- ali 6-stopenjskimi menjalniki boste zares prestavljali z lahkoto. Ali pa izberite 6-stopenjski avtomatski menjalnik in uživajte v sproščeni in uglajeni vožnji.

MENJALNIK

PRIHRANI GORIVO IN EMISIJE.

Naši motorji ECOTEC® nudijo popolno ravnovesje med dinamiko, učinkovitostjo in stroškovno sprejemljivostjo. Naši motorji ECOTEC® pomagajo zmanjšati porabo in emisije. Pri tem jim je v pomoč aerodinamična oblika za zmanjšanje zračnega upora in pnevmatike z manjšim kotalnim uporom. Za dodaten prihranek goriva na semaforjih poskrbi sistem Start/Stop.

ECOTEC®


MODELI:

ENJOY

15.920,00 €

Značilnosti:

 • Radio IntelliLink R 4.0 s 17,8 cm (7") barvnim zaslonom na dotik, pretočno predvajanje zvoka prek Bluetootha®, integracija pametnega telefona prek aplikacije Apple CarPlayali Android Auto, priključek USB, kontrole na volanskem obroču
 • Električni pomik stekel spredaj in zadaj
 • Ročna klimatska naprava

Prikaži podrobnosti ... Sestavi svojega zdaj!


INNOVATION

16.920,00 €

Značilnosti:

 • Elektronska dvopodročna klimatska naprava
 • Dvojno prtljažno dno FlexFloor, nastavljivo po višini
 • Streha v drugi barvi in skladna pokrova zunanjih ogledal (priporočena možnost za doplačilo)
 • Paket preglednosti in osvetlitve s senzorjem za dež in drugo opremo

Prikaži podrobnosti ... Sestavi svojega zdaj!


ULTIMATE

22.320,00 €

Značilnosti:

 • 43,2 cm (17") diamantno brušena platišča iz lahkih kovin z več kraki v Technical sivi barvi
 • Povsem LED luči spredaj in zadaj vključno z lučmi za osvetlitev odcepa, samodejnim vklopom dolgih luči in značilnimi dnevnimi lučmi
 • Parkirni pomočnik zadaj
 • Projekcijski zaslon
 • IntelliLink Navi 5.0 z 20,3 cm (8") zaslonom na dotik
 • Ergonomska aktivna sedeža

Prikaži podrobnosti ... Sestavi svojega zdaj!

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu