OPEL ASTRA ŽE ZA 13.690 € - Zadovoljstvo zajamčeno!

Objavljeno: 11. 4. 2018

Kupite novo Astro s 30-dnevno možnostjo vračila. Verjamemo, da se ne boste želeli več ločiti od nje

IZJEMNA PONUDBA VOZIL OPEL ASTRA

Prepričani smo, da bo Astra, prejemnica številnih prestižnih nagrad, kot sta Zlati volan 2015 in Avto leta 2016, z lahkoto osvojila tudi vas. V tokratni izjemni ponudbi imate kar 30 dni časa, da vas prepriča!

ASTRA ŽE ZA 13.690 €. ZAJAMČENO ZADOVOLJSTVO.
(Če v 30 dneh od dneva nakupa oziroma znotraj 2.000 prevoženih kilometrov (kar nastopi prej) z vozilom Astra iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, jo lahko vrnete nazaj. Ob vračilu vaše Astre vam je trgovec dolžan vrniti kupnino vozila, vendar ne tudi vračila dodatnih stroškov povezanih z nakupom vozila, na primer strošek zavarovanja, strošek finančne odobritve, strošek vinjete itd. Zaloga vozil je omejena. Ponudba velja do 31.03.2018 pri sodelujočih Opel partnerjih.)


INTELLILUX LED® MATRIČNI ŽAROMETI.

Prvi IntelliLux LED® matrični žarometi v razredu zagotavljajo odlično vidljivost pri vožnji z dolgimi lučmi brez slepljenja drugih voznikov.ZA VSESTRANSKO VARNOST.

Opel Eye vključuje:

  • Prepoznavanje prometnih znakov
  • Prikaz razdalje sledenja
  • Opozorilo na trk spredaj s samodejnim zaviranjem v sili
  • Aktivna pomoč pri ohranjanju voznega pasu


ZUNANJOST


OBLIKA SLEDI ŽELJAM.

Ostre linije, športna izklesanost in osupljiva usločenost ‘lebdeče’ strehe – oblikovanje Astre je prežeto z dinamičnim potencialom.
PRTLJAŽNI PROSTOR


NADVSE PREPROSTO NATOVARJANJE.

Nizek prag prtljažnika omogoča hitro natovarjanje Astre. Obenem vam je na voljo obilo prostora za prtljago.
PLATIŠČA


ZNAČILNA PLATIŠČA.

Poteze vašega avtomobila pritegnejo poglede, platišča pa povsem očarajo opazovalca. 17- in 18-palčna platišča iz lahkih kovin zagotavljajo močno in izrazito držo vaše Astre.VZMETENJE Z WATTOVIM ČLENOM.

Astrino vzmetenje z Wattovim členom zagotavlja lahkotno, varno upravljanje. Čaka vas vrhunska vožnja.

PODVOZJE


Preverite ponudbo ali pa si rezervirajte testno vožnjo.
Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu