ODKRIJTE NOVO CORSO – SAMOZAVESTEN, NA PRIHODNOST PRIPRAVLJEN NEMŠKI MESTNI AVTO, KI ZABAVNE VSAKODNEVNE VOŽNJE ZDRUŽUJE Z OSUPLJIVIMI TEHNOLOGIJAMI VELIKIH AVTOV.

Objavljeno: 28. 11. 2019

ZDAJ NA VOLJO Z BENCINSKIM, DIZELSKIM IN TUDI 100% ELEKTRIČNIM POGONOM.

Novo Opel Corso lahko občudujete ure in ure a bolj zabavno jo je voziti.

ZUNANJOST RAZLIČICE ELEGANCEZUNANJOST RAZLIČICE ELEGANCE

Elegantna in prefinjena: oblikovanje nove Corse poudari natančno nemško izdelavo. Z nadvse privlačnim prednjim delom in osupljivo silhueto nova Corsa pritegne poglede z vseh strani.


ZUNANJOST RAZLIČICE GS LINEZUNANJOST RAZLIČICE GS LINE

Želite še bolj drzen in športen nastop? Potem je športna različica GS Line z značilnim oblikovanjem prednjega in zadnjega odbijača, kromirano izpušno cevjo in posebnimi platišči idealna za vas.


NOTRANJOST RAZLIČICE ELEGANCE


NOTRANJOST RAZLIČICE ELEGANCE

Ko vstopite, vas notranjost v hipu očara z natančno izdelavo, dovršenimi podrobnostmi in vrhunskimi materiali. Športna, k vozniku usmerjena armaturna plošča s potezami velikih prestižnih avtov zbuja željo, da bi se takoj odpravili na pot.

NOTRANJOST RAZLIČICE GS LINENOTRANJOST RAZLIČICE GS LINE

Drzen videz za očiten izraz: rdeči poudarki notranjosti, posebni športni sedeži, temna obloga stropa in športne stopalke iz zlitine poskrbijo, da GS Line z videzom navduši prav tako kot z vožnjo.


PLATIŠČA
PLATIŠČA

Če je velikost pomembna, so privlačno oblikovana 40,6 cm (16") ali 43,2 cm (17") platišča iz lahkih kovin¹ odlična izb ira. Bi dodali še kontrastno barvo? Ekskluzivna 43,2 cm (17") platišča iz lahkih kovin v črni/srebrni² barvi ne zagotavljajo le čudovitega barvnega kontrasta, temveč so obenem lahka in aerodinamična – za še večjo učinkovitost.

IZBERITE STREHOIZBERITE STREHO

Kakšen je vaš slog? Svojo najljubšo barvo zunanjosti lahko dopolnite z elegantno streho¹ v črni ali beli barvi. Da bo vaša Corsa-e še svetlejša, izberite panoramsko streho¹.INTELLILUX MATRIČNI LED ŽAROMETIINTELLILUX MATRIČNI LED ŽAROMETI

Da boste videli in boste opaženi. Prvi IntelliLux LED® matrični žarometi1 v segmentu zagotavljajo odlično vidljivost pri vožnji z dolgimi lučmi brez slepljenja drugih voznikov. Uživajte v izjemni osvetlitvi v vseh situacijah.

SAMODEJNI REGULATOR HITROSTISAMODEJNI REGULATOR HITROSTI

Samodejni regulator hitrosti1 omogoča vožnjo brez stresa. S samodejnim pospeševanjem in upočasnjevanjem ves čas ohranja varno razdaljo do vozila, ki vozi pred vami.


AKTIVNO USMERJANJE NA VOZNEM PASUAKTIVNO USMERJANJE NA VOZNEM PASU

Z aktivnim usmerjanjem na voznem pasu1 ste korak bliže avtonomni vožnji, monotona vožnja po avtocesti pa je veliko varnejša in udobnejša.


DIGITALNI MERILNIKIDIGITALNI MERILNIKI

Uživajte v intuitivni in preprosti uporabi informativno-razvedrilnega sistema ter ostanite osredotočeni na promet. Povsem digitalni sklop instrumentov¹ poskrbi, da so podatki o hitrosti, navigaciji in še marsičem prav tam, kjer želite – pred vašimi očmi.


180° PANORAMSKA VZVRATNA KAMERA


180° PANORAMSKA VZVRATNA KAMERA

Vzvratna vožnja je zdaj varnejša in preprostejša, še posebej v mestih in na ozkih parkiriščih. Panoramska vzvratna kamera1 zagotavlja 180° tlorisni pregled nad območjem za vašo Corso-e in ob njej. Hitro boste vzvratno vozili kot profesionalci.

NAPREDNI PARKIRNI POMOČNIKNAPREDNI PARKIRNI POMOČNIK

Zakaj bi morali parkirati sami? Napredni parkirni pomočnik1 zazna ustrezno parkirno mesto in prevzame usmerjanje z volanom. Vi poskrbite za pospeševanje in zaviranje. Je lahko parkiranje udobnejše?


OGREVANJE SEDEŽEV IN VOLANAOGREVANJE SEDEŽEV IN VOLANA

Tristopenjsko ogrevanje sedežev1 razvaja vas in sovoznika, ogrevanje volana1 pa hitro poskrbi za tople dlani. Kar težko vam bo zapustiti prijetno ogret sedež.


MASAŽNI USNJENI SEDEŽIMASAŽNI USNJENI SEDEŽI¹

Sedite in uživajte v vsaki vožnji. Če izberete usnjeno oblazinjenje sedežev, je za voznika Corse na voljo tudi funkcija za masažo¹, da boste tudi po dolgih vožnjah sproščeni prispeli na cilj.


PRTLJAŽNI PROSTORPRTLJAŽNI PROSTOR

Imate veliko prtljage? Pospravite jo v prtljažnik s prostornino kar 309 litrov¹. Morate prepeljati še več ali večje stvari? Poklopite zadnje sedeže in si zagotovite še več prostora v prtljažniku. Zdaj je pravi trenutek za večje načrte.


NAVIGACIJANAVIGACIJA

Vaš naslednji cilj je oddaljen samo za en dotik. Izberite med sistemoma Multimedia Navi Pro z 25,4 cm (10") zaslonom1 in Multimedia Navi s 17,8 cm (7") zaslonom1. Pozabite na omejitve in odpotujte kamorkoli.


BREZŽIČNO POLNJENJEBREZŽIČNO POLNJENJE

Napolnite svoj pametni telefon brez kabla1. Kot običajno ga odložite v predal in ostanite povezani s prijatelji.


INFOTAINMENT
INFOTAINMENT.

Občutek svobode, občutek ugodja. Zaslon na dotik, Apple CarPlay™1,3 in Android Auto™2,3. Sistemi Infotainment⁴ v novi Corsi-e zagotavljajo svobodo pri komunikacijah in razvedrilu, vključno z glasovnim upravljanjem in pretočnim predvajanjem prek Bluetootha®⁵.


MOTOR


MOTOR

Ko sta na tehtnici zmogljiva vožnja in malo ali celo nič emisij, motorji za Corso hitro prevzamejo vodstvo. Bencinski, dizelski ali povsem električni pogon: nova Corsa vedno navduši z dinamično, uglajeno in varčno vožnjo.

MENJALNIKMENJALNIK

Šport in udobje hkrati: avtomatski 8-stopenjski menjalnik z obvolanskima prestavnima ročicama¹ izboljša učinkovitost in nudi še več zabave pri vožnji.
Za več informacij, naročila in podobno pa sledite tej povezavi.

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu