NOVA OPEL INSIGNIA

Objavljeno: 16. 12. 2019

NAJBOLJ PREFINJEN IZRAZ NEMŠKE IZDELAVE: NOVA OPEL INSIGNIA PRINAŠA ŠE VEČJO UČINKOVITOST IN PIONIRSKO TEHNOLOGIJO LED LUČI.

NOVA INSIGNIA.
Nova Opel Insignia: najbolj prefinjen izraz nemške izdelave je kot Grand Sport in Sports Tourer na voljo z najodločnejšim videzom in najbolj dinamično privlačnostjo doslej. Novi izjemno učinkoviti motorji ji obenem zagotavljajo nadvse varčno porabo goriva.ZNAČILNOSTI


ODLIČNOST, KI JO OPAZITE.

Občudujte vrhunski videz nove Opel Insignie s prefinjeno masko, LED® dnevnimi lučmi z obliko ‘dvojnega krila’ in revolucionarnimi IntelliLux LED® lučmi1. Nove prilagodljive IntelliLux LED® luči imajo 84 LED elementov v vsakem žarometu. Ta inovacija omogoča znatno izboljšano vidljivost pri nočnih vožnjah brez slepljenja voznikov, ki vam peljejo nasproti.

ZUNANJOST


NEMŠKA NATANČNOST, KI JO OBČUTITE.

Odlične povezave in odlična namestitev: vrhunski informativno-razvedrilni sistemi z barvnim zaslonom na dotik1 omogočajo intuitivno upravljanje, ergonomski aktivni sedeži s certifikatom1 pa zagotavljajo sprostitev na vsaki vožnji.

NOTRANJOST

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu