Nova MAZDA MX-5 RF

Objavljeno: 5. 12. 2017

Mazda MX-5 RF se ponaša z osupljivimi elementi oblikovalskega sloga KODO: duša gibanja, s svojo lahko karoserijo in izjemno kabino v obliki solze pa izraža obljubo vrhunskega vodenja ter omogoča pravo doživetje razburljive vožnje z odprto streho.

Prebudite voznika v sebi

Prav vse v Mazdi MX-5 RF – od preprostega vijaka do neprekosljive TEHNOLOGIJE SKYACTIV – je bilo skrbno zasnovano za zagotavljanje užitka v vožnji in krepitev suverenosti voznika, kar med vami in Mazdo MX-5 RF vzpostavlja intimno vez Jinba-Ittai.

Zložljiva trda streha Mazde MX-5 RF je čudovito izdelana na osnovi tekoče oblikovalske teme KODO: duša gibanja. To izpopolnjeno streho lahko odprete med samo vožnjo (do hitrosti 10 km/h) in mir potniške kabine zamenjate za vznemirljiv užitek vožnje z vetrom v laseh v pičlih 13 sekundah. Gre za vrhunsko vožnjo tako z odprto kot zaprto streho.

Lepota, udobje, eleganca in stilPrenovljen videz Mazde MX-5 RF pomeni uresničitev potenciala oblikovanja KODO – duša gibanja. Pogled na ta športni kabriolet s popolnimi razmerji in čudovitimi linijami fastback vzradosti vse opazovalce.
Odlična zasnova strehe omogoča, da se prepustite novim užitkom vožnje z vetrom v laseh, poleg tega pa zagotavlja občutek izjemne varnosti in udobja v potniški kabini. Oblika notranjosti s karoserijskimi ploščami, ki se ovijajo okrog in tekoče prehajajo iz zunanjosti v kabino, ustvarja občutek popolne povezanosti z vozilom Jinba Ittai.

Mazda MX-5 RF se ponaša z osupljivimi elementi oblikovalskega sloga KODO: duša gibanja, s svojo lahko karoserijo in izjemno kabino v obliki solze pa izraža obljubo vrhunskega vodenja ter omogoča pravo doživetje razburljive vožnje z odprto streho. Značilni so gladki prehodi med notranjostjo in zunanjostjo, kar ustvarja občutek Jinba-Ittai – popolna povezanost med voznikom in avtomobilom, ki zagotavlja vznemirljivo vožnjo v vseh pogojih.

ZMOGLJIVOSTI

S TEHNOLOGIJE SKYACTIV smo na novo opredelili učinkovitost, moč in zmogljivost naših avtomobilov. Mazdo MX-5 RF odlikujeta dinamično krmiljenje in brezkompromisna ekonomičnost porabe goriva, ki zabavo zlijeta z udobjem. Prav vsak element – od motorja, menjalnika, podvozja pa vse do vozne dinamike – je optimiziran za zagotavljanje popolne izkušnje vožnje. Izboljšave električnega servo krmiljenja in vzmetenja, ob idealni porazdelitvi teže in nizkim težiščem, poskrbijo, da vodenju Mazde MX-5 RF ni para.


placeholder960x470

MZD CONNECT

Povežite se z zunanjim svetom na več kot le en način z intuitivnim informativno-razvedrilnim sistemom MZD Connect v Mazdi MX-5 RF. Omogoča vam dostop do vseh zemljevidov, glasbe in še marsičesa, kar pomeni, da se lahko sprostite in uživate v vožnji, vedoč, da imate vse na dosegu prstov.

placeholder960x470


NAPREDNA VARNOSTNA TEHNOLOGIJA

Z razvojem Mazde MX-5 RF nismo le okrepili zabavne vožnje tega legendarnega modela, temveč smo s številnimi inovativnimi tehnološkimi funkcijami i-ACTIVSENSE naredili korak naprej tudi na področju varnosti. V celoti zasnovani tako, da vam nudijo popolno zaščito, vas aktivni in pasivni sistemi v Mazdi MX-5 RF opozarjajo na morebitne nevarnosti, kar pomeni manjšo možnost trčenja in brezskrbno vožnjo po temi ter avtocestah.


Naročila in več informacij: link

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu