MAZDA6 SEDAN – LIMUZINA

Objavljeno: 12. 5. 2020

Kakovost in prefinjenost Mazde6 temeljita na oblikovanju KODO – duša gibanja.

ELEGANCA IN ZMOGLJIVOST BREZ KOMPROMISOV
Mazda6 limuzina je odlična za vožnjo po mestu, poslovno uporabo in daljša potovanja. Kakovost in prefinjenost Mazde temeljita na oblikovanju KODO – duša gibanja. Osupljivo elegantno notranjost krasijo skrbno izdeano oblazinjenje iz usnja, obloge iz lesa in semiša ter prezračevanje sprednjih sedežev za vrhunsko udobje.

Mazda6 limuzina zagotavlja razvoj vozne dinamike in zmogljivosti v limuzinski različici ter poskrbi, da bo vozna izkušnja za vas in vaše sopotnike še prijetnejša. Mazdini najsodobnejši motorji Skyactiv uporabljajo tehnologije za uglajeno in hitro speljevanje ter zagotavljajo natančen nadzor. Odlična sila pospeška v kombinaciji z izboljšavami za zmanjšanje hrupa in tresljajev zagotavlja varno in izjemno prijetno vožnjo. Unikatno oblikovanje KODO – duša gibanja ustvari občutek zmogljivega dinamičnega gibanja.


KO POTOVANJE POSTANE NEKAJ POSEBNEGA

Nizek profil ijn dinamično oblikovanje zadnjega dela vozila odražata eleganco, ki jo dodatno poudari Mazdina Crystal rdeča barva. Za popoln nadzor nad vozilom in prijetno vožnjo bodo poskrbeli najsodobnejši varnostni sistemi i-ACTIVSENSE. Najnovejše tehnologije Skyactiv pa poskrbijo za zmogljivost motorja ter varčno porabo goriva brez kompromisov in poudarijo občutek povezanosti z vozilom Jinba Ittai.


NA UPORABNIKA OSREDOTOČENO OBLIKOVANJE

Celotna notranjost vozila je skrbno zasnovana za zagotavljanje najvišje možne ravni udobja. Izbrani materiali, na primer mat kromirani okrasni elementi in obloge iz japonskega lesa v notranjosti poudarijo občutek dobrodošlega razkošja.

Zadnji sedeži nudijo oporo in novo razsežnost udobja za sproščene vožnje. Potniki na zadnjih sedežih lahko polnijo svoje naprave z dvema priključkoma USB v zadnjem sredinskem naslonu za roke.

Z boljšo zasnovo in izolacijo za dušenje zvoka je dodatno zmanjšan prenos hrupa s ceste v kabino, zato boste lahko uživali v prijetnih pogovorih med vožnjo.


VRHUNSKI PAKET – PREGLEDNOST, POVEZLJIVOST, VARNOST in ZAUPANJE NA ENEM MESTU

Prepoznavanje prometnih znakov opozarja voznika na pravila in obvešča o pomembnih informacijah. S tem omogoča lažjo osreotočenost na dogajanje v prometu. Sistem za prepoznavanje vozil odslej prepoznava tudi pešce. V primeru nevarnosti trčenja ali pretirane bližine ovir sistem pripravi zavore za hitrejše zaviranje. V kritičnih situacijah pa lahko sistem posreduje tudi s samodejnim zaviranjem. Informiranje o dogajanju na cesti je osrednjega pomena za varnost, zato se boste z Mazdo6 limuzino lahko odzvali hitreje in samozavestno uživali v vožnji.

Kabina vas udobno in lahkotno poveže z vašim svetom s pomočjo naprednega informativno-razvedrilnega sistema MZD Connect, opremljenega z velikim 8-palčnim barvnim zaslonom na dotik. Uživajte v prefinjenem predvajanju sistema Bosse Centerpoint s prostorskim zvokom in 11 zvočniki.

Novi 360-stopinjski prikaz zagotavlja odličen pregled nad okolico s štirimi kamerami in osmimi senzorji, upravljate pa ga preko zaslona na dotik ali z večnamenskim upravljalnikom HMI.


NAGRADE

Mazdo6 odlikujejo kakovost, udobje, lahkotno upravljanje, varnost ter napredna tehnologija. O izvrstni Mazdini izkušnji pričajo usvojene nagrade in priznanja (reddot design award idr.). Mazdina vizija je kljub dosežkom neprestano usmerjena v nadaljnji razvoj in izpopolnjevanje vozil, ki še danes navdušujejo uporabnike po vsem svetu.


SESTAVITE SVOJO

Po svojih željah lahko odslej oblikujete sanjsko Mazdo6 limuzino. Sestavite vozilo, ki bo samo vaše, znotraj in zunaj.

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu