Mazda Motor Europe predstavila novega predsednika in direktorja

Objavljeno: 19. 3. 2019

Mazda Motor Europe (MME) je danes objavila, da bo Yasuhiro Aoyama, ki je trenutno izvršni direktor Mazde Motor Corporation na Japonskem, s 1. aprilom 2019 postal predsednik in izvršni direktor MME, ki bo nasledil Jeffa Guytona.

Mazda Motor Europe (MME) je danes objavila, da bo Yasuhiro Aoyama, ki je trenutno izvršni direktor Mazde Motor Corporation na Japonskem, s 1. aprilom 2019 postal predsednik in izvršni direktor MME, ki bo nasledil Jeffa Guytona. Slednji, ki je vodil evropsko poslovanje od leta 2009, bo postal predsednik severnoameriških operacij Mazde (MNAO).

https://www.mazda-press.com/assets/news/2018/01-2018/20190312a.jpg?width=696

Akira Marumoto, predsednik in izvršni direktor Mazde je povedal:

»Ko Mazda napreduje s svojimi izdelki nove generacije, vključno z nedavno uvedbo Mazde3 in Mazde CX-30, je pravi čas, da se v upravne spremembe vključijo ukrepi, ki smo jih načrtovali v Severni Ameriki in Evropi, dve regiji, ki sta ključni za naše nadaljnjo rast. Severna Amerika je največja regija Mazde glede prodaje in dobička. Trenutno skupaj s Toyoto gradimo nov tovarniški obrat in skupaj s partnerji pri trgovcih vlagamo v izgradnjo naše blagovne znamke. Jeff Guyton je v Evropi zgradil odlično ekipo, ki je prinesla dobičkonosno rast, močno blagovno znamko in odlične odnose s trgovskimi partnerji v regiji. Veseli nas, da bo prevzel svojo novo vlogo v tem pomembnem času za naše poslovanje. Prav tako me veseli, da bo Yasuhiro Aoyama prevzel svoj novi položaj in vodil močno ekipo v Evropi. "

V zvezi z njegovim imenovanjem je Yasuhiro Aoyama dejal:

»Dolga leta delam z Jeffom Guytonom in njegovo ekipo. Veselim se tesnejšega sodelovanja z odlično ekipo v Leverkusnu in na vseh naših evropskih trgih, da bi Evropi zagotovili trdno in svetlo prihodnost. To je razburljiv čas za Mazdo na svetovni ravni in tudi v Evropi. Evropa bo še naprej v središču Mazdinih src in moj cilj je, da izkoristim vso inteligenco in strokovno znanje iz vseh naših podjetij, da bi zagotovili nadaljevanje našega uspeha.

V zvezi z njegovo premestitvijo v ZDA je Jeff Guyton dejal:

“V zadnjih desetih letih je bila resnična čast voditi odlično ekipo pri MME in zelo sem navdušen, da se vračam v ZDA. V Evropi smo presegli pričakovanja in v tem obdobju dosegli veliko fantastičnih stvari. Odhajam z vedenjem, da je vodenje organizacije v najboljših rokah. "

Zaradi teh sprememb bo Masahiro Moro, ki je trenutno predsednik in izvršni direktor MNAO, postal predsednik in izvršni direktor podjetja, ki bo nadziralo poslovanje Mazde v ZDA, Kanadi in Mehiki.

Vsi trije vodilni delavci še naprej delujejo kot funkcionarji Mazde Motor Corporation na Japonskem.

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu