MAZDA CX-5: Vozite skupaj, uživajte skupaj

Objavljeno: 8. 6. 2020

Odkrijte novo razsežnost užitka v vožnji z novo Mazdo CX-5.

S povsem preoblikovano notranjostjo in zunanjostjo naš srednje veliki športni terenec z udobjem navduši tako potnike kot voznika.

Nova Mazda CX-5 je zasnovana in izdelana za navdušujočo vožnjo, voznik in sopotniki pa uživajo v izjemnem občutku povezanosti z vozilom Jinba Ittai

Z evolucijo oblikovanja KODO in vrhunsko izdelavo čudovita zunanjost v živahni novi Soul Crystal rdeči barvi odraža drznost in zmogljivost, prostorna in na uporabnika osredotočena kabina pa je tiha, prefinjeno izdelana in z izjemnim udobjem razvaja vas in vse vaše sopotnike.

Idealno vozilo za dolga, razvedrilna in polna potovanja z družino in prijatelji. Z naprednimi varnostnimi tehnologijami i-ACTIVSENSE lahko vsi sproščeno uživajo v prijetni vožnji, vi pa lahko delite uživanje v vožnji s svojimi sopotniki.

LASNOSTI:

  • Nova vrhunska Soul Crystal rdeča barva
  • Nov Head-up zaslon s prepoznavanjem prometnih znakov
  • Nova zasnova notranjosti je osredotočena na voznika
  • Izboljšano krmiljenje in vodenje s sistemom GVC (G-Vectoring Control)
  • Štirikolesni pogon i-ACTIV
  • Največja hitrost: 208 km/h*
  • Pospešek: do 100 km/h v 9,0 sekunde*
  • Poraba goriva: 5,0–6,8 l/100 km**
  • Izpusti CO2: 132–159 g/km**

* Podatki veljajo za novo Mazdo CX-5 SKYACTIV-D 2.2 (175 KM) AWD, 6MT
** Najnižje in najvišje vrednosti za celotni razpon

OBLIKA

Pri Mazdi oblikovalci in inženirji delajo z roko v roki, da navdušijo z vožnjo in ustvarijo močno vez med avtom in voznikom.

Nova Mazda CX-5 je ustvarjena z oblikovanjem KODO, zato je polna energije in gibanja ter navduši z izboljšano aerodinamiko, zmogljivostjo in vodenjem.


Soul Crystal rdeča je živahna nova barva z globino in sijajem, ki ju lahko v popolni lepoti doseže samo resničen mojster. Nova barva je osupljivo živahna in polna energije ter poudari lepoto oblikovanja KODO.


ZMOGLJIVOST

Zapeljite se z novo Mazdo CX-5 in navdušeni boste nad okretnostjo in odzivnostjo, ki ju premore redko kateri športni terenec. Zasnova in izdelava z našimi izjemno naprednimi tehnologijami SKYACTIV obenem omogoča varčno porabo in izpuste CO2 od 132 g/km. Z izboljšavami podvozja in sistemom GVC (G-Vectoring Control) smo zagotovili višjo raven udobja in boljše vodenje.

Z nadziranjem krmiljenja, hitrosti vozila in položaja dušilne lopute se sistem GVC (G-Vectoring Control) odzove v tisočinki sekunde ter izboljša vodenje in krmiljenje za še bolj povezano vožnjo. Štirikolesni pogon i-ACTIV uporablja 27 tipal in poseže samo, ko ga potrebujete, moč pa prilagodi 200-krat v sekundi, da vam zagotovi idealen oprijem. Za volanom imate zato občutek nadzora in lahko samozavestno uživate v fenomenalni zmogljivosti nove Mazde CX-5.

Z evolucijo naših naprednih varnostnih tehnologij i-ACTIVSENSE zagotavlja nova Mazda CX-5 prijetno in samozavestno vožnjo v vseh razmerah.

Vgrajene kamere in tipala že zgodaj zaznajo morebitne nevarnosti, da preprečijo tveganje in vas opozorijo prek Head-up zaslona, ki najpomembnejše informacije za voznika projicira na vetrobransko steklo. Sistem za preprečevanje naleta s prepoznavanjem prometnih znakov, Mazdin radarski tempomat, prilagodljivi žarometi LED in številne druge varnostne inovacije omogočajo varno vožnjo v vseh razmerah ter ščitijo vas in vašo družino.Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu