Mazda CX-3 - ustvarjen za mestno življenje

Objavljeno: 15. 7. 2021

Za urbane raziskovalce.

Mazda CX-3 je bila že od vsega začetka izdelana, da navduši z vožnjo, polno užitka. V najnovejši izvedbi Mazde CX-3 ste kot še nikoli doslej postavljeni v osrčje vozne izkušnje. Naš kompaktni SUV s prefinjeno lepoto, vrhunsko izdelavo in športno zmogljivostjo, ki jo zagotavljajo najsodobnejše tehnologije Skyactiv, poskrbi, da je vsaka vožnja nekaj posebnega.

PROSTORNA IN OBENEM KOMPAKTNA TER IZJEMNO UDOBNA

Mazda CX-3 je s pravimi dimenzijami ustvarjena za mesto. Vse v prefinjeno izdelani notranjosti Mazde CX-3 je skrbno premišljeno. Strokovnjaki za oblazinjenja so ustvarili paleto posebnih in izrazitih notranjosti, med katerimi je tudi oblazinjenje sedežev iz umetnega usnja. Zdaj si lahko privoščite udobje naših preoblikovanih sedežev, ki zmanjšajo utrujenost in vam omogočijo, da še bolj uživate v vožnji.


Oblika, ki očara, vožnja, ki navduši

Mazdin edinstveni kompaktni SUV CX-3 je zasnovan in izdelan za popoln užitek v vožnji. Nagrajena tehnologija SKYACTIV zagotavlja športno zmogljivost brez kompromisov in dinamično, odzivno vodenje, zato se Mazda CX-3 odlično izkaže tako v mestu kot na podeželju. Občutek Jinba Ittai, biti eno z avtom, je zasluga DINAMIKE VOZILA SKYACTIV, ki vas umešča v središče dogajanja pri vožnji. Kombinacija elegantne, prestižne oblike KODO – duša gibanja in inovativnih funkcij, kot je sistem MZD Connect, odraža Mazdino na človeka osredotočeno filozofijo oblikovanja, ročno izdelani poudarki notranjosti pa dodajo izjemno raven lepote. Ta avto resnično navduši z izjemnim udobjem in zmogljivostjo.

OBLIKA

Elegantna lepota oblikovanja KODO – duša gibanja je odsev pristopa Jinba Ittai, čustvene povezave med avtom in voznikom. Vsaka podrobnost od prestižne zunanjosti do prostorne, na uporabnika osredotočene notranjosti z večbarvnim zaslonom Active Driving Display in ogrevanim volanom zagotavlja popoln užitek v vožnji. Individualni poudarki omogočajo osebni izraz, uglajene poteze in drzna, samozavestna skladnost Mazde CX-3 z odlično izdelavo pa navdušijo vsakega opazovalca.ZMOGLJIVOST

Nadvse zabavna izkušnja pri vožnji Mazde CX-3 je zasluga najnovejših tehnologij za DINAMIKO VOZILA SKYACTIV. Sistem GVC (G-Vectoring Control) zagotavlja odzivno vodenje, odličen oprijem in superšportno vozno dinamiko za otipljiv občutek kakovosti in užitek na vsakem izletu. Naši motorji, karoserija in podvozje SKYACTIV poskrbijo za vrhunsko vozno izkušnjo. Pri vožnji po utesnjenih mestnih ulicah ali prostranih podeželskih cestah vas bo spremljal povsem nov občutek Jinba Ittai.INFORMATIVNO-RAZVEDRILNI SISTEM

V prestižni notranjosti Mazde CX-3 je vse pod vašim nadzorom, vse krmilne elemente pa dosežete brez naprezanja. Vse informacije so pregledno prikazane na velikem 7-palčnem barvnem zaslonu na dotik sistema MZD Connect, zato se lahko osredotočite na uživanje v vožnji. Intuitivni večfunkcijski krmilnik vozniku omogoča ‘slepo’ upravljanje, zato so glasba, družbeni mediji, zemljevidi* in stiki vedno varno, priročno in udobno dostopni. Ostanite povezani z zunanjim svetom.

*Navigacija je na voljo za doplačilo


NAPREDNA VARNOST

Za Mazdo je varnost enako pomembna kot uživanje v vožnji. Za zaščito, varnost in udobje pri vožnjah v gostem mestnem prometu in na avtocestah je Mazda CX-3 opremljena z različnimi tehnologijami za aktivno varnost, ki so del našega naprednega sistema i-ACTIVSENSE. V široki paleti situacij pri vožnji sistemi, kot so napredni sistem za izogibanje trku s prepoznavanjem prometnih znakov in sistem za zaznavanje pešcev ter nadzor voznikove zbranosti, zaznavajo morebitne nevarnosti in zagotavljajo maksimalno zaščito v vseh pogojih, da lahko preprosto uživate v vožnji.Primer Izračuna kredita:

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu