MAJHNA ŠPORTNA ZVEZDA, VELIKO IME: NOVA OPEL CORSA GSI

Objavljeno: 15. 5. 2018

Čista natančnost za čisto uživanje v vožnji: kar je Opel Insignia GSi nadvse prepričljivo pokazala v razredu srednje velikih avtomobilov, bo z novo Opel Corso GSi na voljo tudi v segmentu manjših vozil.

  • Nadaljevanje tradicije GSi: Opel Corsa GSi sledi Insignii GSi
  • Čista natančnost: športno podvozje hitre sestre Corse OPC
  • Nastop brez kompromisov: dinamično Oplovo oblikovanje z jasnimi in natančnimi potezami
  • Občutek avta za dirke: sedeži Recaro in športen volan v notranjosti, elementi iz karbona na zunanji strani

Related image

Rüsselsheim. Čista natančnost za čisto uživanje v vožnji: kar je Opel Insignia GSi nadvse prepričljivo pokazala v razredu srednje velikih avtomobilov, bo z novo Opel Corso GSi na voljo tudi v segmentu manjših vozil. Prihaja natančen športni stroj s športnim podvozjem, prefinjeno nastavljenim na progi Nordschleife v Nürburgringu, ki mojstrsko obvlada vožnjo skozi ovinke. Zunanje oblikovanje Corse GSi je nadvse prepričljivo: pred nami je čistokrvni športnik, ki enako navduši tudi pri vsakodnevnih vožnjah.

Z novo Corso GSi nadaljujemo dolgo tradicijo športnih modelov GSi. Že prva Corsa je bila na voljo tudi v izjemno športni različici, ki je danes zelo iskan klasičen model. Najnovejša športnica v naši ponudbi bo s športnim podvozjem OPC postavila nova merila v svojem segmentu,” je povedal Peter Küspert, Oplov direktor za prodajo in trženje.

Related image

Trivratna kombilimuzina v skladu z geslom “hitro, hitreje, Corsa GSi” očara z natančnimi potezami: športen značaj poudarijo velike odprtine za zajem zraka, izklesan pokrov motornega prostora, izrazit zadnji spojler in natančno izoblikovani bočni pragi. S prednje strani je takoj opazna navihana maska Opla GSi z velikim satovjem, Oplov blisk, ki ga obdajata krili, je postavljen v sredino, pokrova zunanjih ogledal iz karbona sta prepričljivo dirkaška. Veliki s kromom obrobljeni oblikovni elementi so prek črnih prečnih delov, ki potekajo čez prednji del, vizualno povezani v vodoravni črti in tako kot črna letev na pokrovu motornega prostora dajejo vtis športnika, ki ponosno stoji na cesti. Tudi pogled z zadnje strani razkrije izrazito oblikovanje. Velik spojler na robu strehe ustvari dodaten potisk navzdol, športno kromirano izpušno cev obdaja spodnja zadnja obroba v barvi karoserije.


Popoln športni občutek odraža tudi notranjost. Voznik Corse GSi si lahko za doplačilo omisli sedež Recaro in z rokami objame športen volanski obroč. Pri prestavljanju se v usnje odeta glava prestavne ročice odlično prilega dlani in s pritiskom na športne stopalke iz aluminija se začne popolno uživanje v vožnji. Corsa GSi zagotavlja popolno natančnost: športno podvozje, s katerim se odlikuje tudi različica OPC, in zavore z rdečimi zavornimi čeljustmi omogočajo precizno športno vožnjo, izjemno vodenje in športno kratke zavorne razdalje tudi v kombinaciji z 18-palčnimi platišči iz lahkih kovin, ki so na voljo za doplačilo.

Potnike v Corsi GSi bodo razvajale izjemne možnosti povezav, saj bo za doplačilo na voljo tudi sistem za informacije in razvedrilo IntelliLink, ki v vozilo prinaša svet, dobro znan uporabnikom pametnih telefonov z operacijskim sistemom Apple iOS in Android.


PREVERI PONUDBO!

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu