Aktualne Mazda ponudbe

Objavljeno: 8. 6. 2020

Ne spreglejte aktualnih ponudb vozil znamke Mazda!

MAZDA CX-5

Mazda CX-5 že od 135 evrov na mesec z brezobrestnim financiranjem*

Mazda CX-5 je srednje velik družinski športni terenec. Navdušil vas bo z odlično izdelavo in prefinjenostjo ter razvajal z razkošjem, zmogljivostjo in uživanjem v vožnji.

VEČ O PONUDBI ...

MAZDA CX-30

Mazda CX-30 že od 114 evrov na mesec z brezobrestnim financiranjem*

Majhnost in hkrati prostornost Mazde CX-30 omogočata enostaven skok v mesto. Mazda CX-30 premore dinamično zmogljivost, navdušujočo vožnjo ter vrhunsko udobje in varnost.

VEČ O PONUDBI ...

MAZDA3

Mazda3 že od 110 evrov na mesec z brezobrestnim financiranjem*

Mazda3 navdušuje z osupljivo, zmogljivo in zapeljivo podobo ter športno privlačnimi potezami. Njegovo oblikovanje vzbuja občutek, da pred vami ni samo avto, temveč umetnina. Igra svetlobe na tekočih linijah vzbuja vtis, da se premika tudi takrat, ko miruje.

VEČ O PONUDBI ...

MAZDA2

Mazda2 že od 80 evrov na mesec z brezobrestnim financiranjem*

V vsako Mazdo je vgrajen Jinba Ittai, občutek biti eno z avtom. Na mestnih ulicah ali ovinkastih podeželskih cestah – tesna vez med vami in Mazdo2 bo z vsako vožnjo močnejša. Mazdine najsodobnejše tehnologije SKYACTIV in DINAMIKA VOZILA SKYACTIV bodo poskrbeli, da boste v tej izkušnji neizmerno uživali.

VEČ O PONUDBI ...

Piškotki

Ta spletna stran za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že nameščeni v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo

V redu