Opel Grandland X je pripravljen na vse pustolovščine. Navdušila vas bosta vrhunska tehnologija ter osupljivo oblikovanje avtomobila.
 

OBLIKA

Opel Grandland X bo pritegnil poglede s svojimi izrazitimi »mišičastimi« potezami ter športnim zanosom. Če prisegate na vznemerljivost, lahko za doplačilo izberete elegantno streho v drugi barvi.

Z Opel Grandland X boste uživali tudi na grobih cestah, za kar bodo poskrbeli mehki vrhunski materiali, oblikovanje po meri telesa in izjemno prilagodljiva notranjost.

Dovršena izbira ali drzen nastop – sedaj lahko izberete oblazinjenje in po željah dodajate funkcije, ki vam ustrezajo.  Na voljo je panoramska streha ali streha v drugi barvi, usnjeno oblazinjeni sedeži ter volanski obroč in ambientalna osvetlitev (sredinska konzola, sprednja vrata).

Izbirate lahko med privlačnimi 16"—19" platišči iz lahkih kovin ter športnimi diamantno brušenimi 19-palčnimi dvobarvnimi platišči iz lahkih kovin.


INOVACIJE

Pametni prilagodljivi LED žarometi AFL zagotavljajo 30 % boljšo vidljivost kot halogenske luči. Boljša vidljivost bo povečala vašo varnost.

Na voljo je avtonomna generacija sistemov za pomoč vozniku. Za večjo varnost in preverjanje dogajanja v prometu bo Grandland X poskrbel za brezskrbno in udobno vožnjo. Sistem z zvočnim signalom opozori voznika na nevarnosti oz. ovire na cesti. V primeru, da se pešec ali avtomobil preveč približata, bo samodejno zmanjšal hitrost ali povsem ustavil vozilo. Za dodatno varnost voznika in potnikov poskrbijo tudi:

  • sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (z nežnim pomikom volana prepreči, da bi vozilo namerno zapeljalo z voznega pasu oz. trčilo v oviro),
  • opozarjanje na spremembe voznega pasu,
  • opozarjanje na mrtvi kot (ultrazvočni senzorji),
  • sistem s senzorjem za zaznavanje utrujenosti voznika (analizira čas in smer vožnje ter glede na stopnjo motnje poskrbi za opozorilo).

Napredni sistem kamer z vidnim poljem 360° zaznava predmete na vaši poti. Dogajanje je prikazano na zaslonu, zato boste brez težav parkirali in vozili vzvratno. Za enostavnejše parkiranje lahko vključite naprednega parkirnega pomočnika. Grandland X prevzame nadzor nad volanskim obročem, vi pa samo upravljate s stopalkama za plin in zavore.


RAZKOŠJE 

Ergonomsko aktivni sedeži in številne možnosti ogrevanja bodo poskrbeli za udobje med vožnjo v hladnejših dneh. Tudi prevoz daljših predmetov odslej ne bo težava, saj se s pritiskom na gumb 514 litrov velik prtljažnik poveča na 1652 litrov.


POVEZLJIVOST

Razširite svoje meje s sistemom IntelliLink Navi 5.0 z integriranim 3D zemljevidom. Pozabite na kable, saj je Opel Grandland X na voljo z induktivnim brezžičnim polnjenjem. Vožnjo lahko popestrite z vrhunskim zvočnim sistemom Denon z 8 HiFi zvočniki.


MOTORJI

Motor, ki ustreza vašim željam – Grandland X je na voljo z bencinskim, dizelskim ali priključnim hibridnim motorjem. Privoščite si dinamično, uglajeno in učinkovito vožnjo. Za optimalen pogon so vsa vozila izdelana iz lahkih materialov.

*Razpoložljivost je odvisna od ponudbe. Za več informacij se obnite na naše zaposlene.

Prijavite se na e-novice.

Pojdi na prijavo >